Original topic:

pil seviyesi neden boyle 2 senelik cihaz

(Topic created on: 10-09-2025 01:02 AM)
54 Views
eddaw
Active Level 3
Options
Galaxy S

image

son bir aydir sarjim iki kat hizli bitmeye basladi, henuz ui 8'e guncellemedim ondan kaynakli olabilir mi?
10 Comments
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Aynen pil anormallik var ONE UI 8 daha kötü
0 Likes
eddaw
Active Level 3
Galaxy S
gercekten mi ya bataryadan olabilir mi acaba
0 Likes
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Zannetmem yazılım kaynaklı olması cok yüksek
0 Likes
eddaw
Active Level 3
Galaxy S
one ui 8 daha kotuyse 8.5 guncellemesini mi beklemeliyim olusan sorunlari duzeltiyorlar genelde
0 Likes
AhmtS25
Active Level 10
Galaxy S
Eğer cihaz s22 ya da s23 fe ise normal. Değilse yazılım kaynaklı bir sorun olabilir. Bunu da yedek alıp sıfırlamak çözebilir bence
0 Likes
eddaw
Active Level 3
Galaxy S
cihaz s22 ama bir anda boyle oldu, one ui 8 guncellemesinin s25'e falan geldigi donemde yaklasik bir ay once falan
0 Likes
AhmtS25
Active Level 10
Galaxy S
Ben hep bu değerleri görüyorum. Günlük ekran süresi 4 saati çok nadir geçmiştir. O yüzden sizdeki sorunu bilemedim hocam. Ne yaparsam yapayım zaten uzun gitmiyordu bende
0 Likes
eddaw
Active Level 3
Galaxy S
telefon ciktiktan 5-6 ay sonra almistim o zamanlarda cabuk gidiyordu ama guncellemeyle 10-12 saat gidiyordu yani gunu cikariyordu ama simdi mobil veriyi acmamla beraber azalmasi bir oluyor. simdi de one ui 8'e guncelleyip guncellememe konusunda kararsizim
0 Likes
AhmtS25
Active Level 10
Galaxy S
Mobil veri WiFi a oranla daha hızlı şarj tüketiyor. Bundan kaynaklı olabilir mi acaba? Ya da çok kullanmadığınız uygulamaların arka planda şarj tüketmesi de olabilir. Derin uykuya alırsanız o da işe yarayabilir. Ya da sıfırlamak da etki eder. One UI8 yükledim pek **bleep** olmadı pil konusunda