Original topic:

optimize edilmiş S25+ pil performansı

(Topic created on: 05-11-2026 01:01 AM)
486 Views
sadrazamali
Active Level 3
Options
Galaxy S
cihazı baya optimize ettim fabrika çıkışı bu değerleri almak mümkün değil biliyorum ama bu performans telefonlara ayar çektiğinizde aslında ne kadar uzun gittiklerini gösteriyor muadillerinin tam bataryayla verdiği ekran süresini %50 harcayarak verebiliyor.
image

image

20 Comments
turk2145
Active Level 5
Galaxy S
Hangi ayarları yaptınız?
sadrazamali
Active Level 3
Galaxy S
tek yanıtla hepsini sayabilmem mümkün değil ama kabaca googleın bütün konum kullanan servislerini kapattım nerdeyse her uygulama derin uykuda sadece ben kullandığımda açılıyorlar performans profili düşük seviyelide güç tasarrufu açık ama ekran 120 hz cihaz bakımının ram temizleme olayını rutinlerden parmak iziyle tetiklenicek şekilde ayarladım cihazı her açtığımda temizlik yapıyor konum servislerinden wifi ve bluetooth taramasını kapattım onlar çok etkiliyor yakın cihaz taraması falanda kapalı yazıcı arama ayarıda var bağlantılarda o da kapalı ultra geniş bant filanda kapalı bağlantılarda ve ram plusta kapalı çoğu kişi yararlı zannediyor ama aslında değil verimsiz birşey
K3R1M
Active Level 4
Galaxy S
S24 plus ile neredeyse burdaki her şeyi bende yapmıştım ama hiç bu kadar uzun ekran süresi almadım, çok iyi sizinki. Biraz işlemci farkı galiba.
sadrazamali
Active Level 3
Galaxy S
evet hocam gen 4 elite baya verimli
0 Likes
S25Ultraks
Active Level 3
Galaxy S
Yaptıklarınız nedir paylaşırsanız iyi olur 🙏
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
Profilimde var özellikle performans pil ile alakalı başlıklara bakabilirsib
0 Likes
-bekir-
Expert Level 5
Galaxy S
Kullandıgınız uygulamalar fazla şarj yiyen uygulamalar degilki hocam bence normal bir değer buna göre ve güç modunda 60hz de kullanıyorsunuz o yüzden fazlasıyla normal.
sadrazamali
Active Level 3
Galaxy S
dediğiniz doğru sosyal medya ve video kullanımı genel olarak ama 120 hz kullanıyorum adaptif olduğu için video gibi durumlarda düşürüyor tabi
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
Ekran görüntüsü altında sizin telefonun ekran süresine bakım bide 😂
0 Likes