cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ocak ayı One uı 6 güncelleme

(Topic created on: 01-05-2024 07:50 PM)
476 Views
Sonofturki
Active Level 4
Options
Galaxy S
Ben s22 kullanıcısıyım geçen One uı 6 geldiği an yükledim ama pil konusunda pek artı görmedim 4 saat civarı alıyordum, 120hz Bluetooth açık saat kullanıyorum pilde değişiklik görmedim, one uı 6 geldikten sonra Hard reset attım bu arada bu pil işi resetten sonra da böyle **bleep** etmedi. şimdi ocak güncellemesi gelmişken yine mi formatlasam sizce 
13 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar Kardeşim, Öncelikle Hard reset Sağlıklı bir İşlem değildir. Ayrıca Her küçük yada Büyük güncelleme farketmeksizin Reset atmanız telefonunuzun Beynine zarar verebilir özellikle Hard reset Telefonun beynine zarar verir. 👍 Size önerim sıfırlamanızin gerekmediği güncellemeyi yapın yeterli birde. Sadece Büyük yani örnek olarak One Ui 6 One Ui 6.1 gibi güncellemelerden sonra Telefonu Sıfirlamanızı öneririm. 👍 s22'nin pil performansı zaten o civarlarda.
Sonofturki
Active Level 4
Galaxy S
Ya evet ben de büyük güncellemelerle ediyorum şuana kadar zaten 1 yada 2 oldu bu aldığımdan beri, sadece biraz sorunlu ve çoğu s22 kullanıcısı en azından pil konusunda bir artış yaşarken ben yaşamadım o yüzden de yine yapsam mı diye düşündüm, uğraşma derseniz olmadı şubatta resetlerim bekleyip 6.1 de
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Telefonda Büyük bir kasma görmedikçe Normal Reset Atmayın. Ben sizin için söylüyorum yoksa bana bir kârı yok atıp atmamanızın.

Ayrıca dediğim gibi eğer kronik bir kasma veya Hata varsa telefonda Kesinlikle servise verin Yoksa Hatayı sizden bilme ihtimalleride artar.

Sadece Büyük sistem güncellemesinden Reset atın o da gerektiğini düşündüğünüzde yapın.

(Ayrıca her Ay Güvenlik yaması gelir siz Her ay sıfırlarsanız Artık kurulum yapmaktan bıkar Ayrıca Telefondan soğursunuz Zamanınızın boşa gitmesine Cabası olur Sağlıcakla Kalın,)

(Yorumum işinize yaradıysa Kabul edilen çözüm olarak belirleyebilirsiniz.)
Cache
Active Level 4
Galaxy S
"Hard reset telefonun beynine zarar verir." Güldürmeyin. Eski cihazım (Galaxy A20) 100-150 defa rom değiştirmişimdir. EMMC yönünde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Recovery değişimlerini saymıyorum bile.

Konuya cevap olarak: DWL1 güncellemesi sonrası Hard reset atmıştım. Sorun yoktu, şuan Ocak ayına geçtim. Format atmaya gerek yok. Ara güncelleme sonuçta.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Kardeşim Senin Telefonun A20'di Benim ise A40'dı ve telefona Yaklaşık 10 civarı veya daha fazla Hardt reset attım ve Sonunda artık telefonun beyni gitti.

Bu yüzden lütfen Araştırarak yazın. Bu heryerde de geçen bir gerçektir. Hard reset öyle sağlıklı bir Olgu değildir.

Ayrıca söyleyeyim lütfen Arkadaşı her güncellemede Sıfırlamaya teşvik etmeyin. Çünkü bu telefona zarar verir ve Boş azalan kaybı olur sadece Büyük Güncellemelerde Sıfırlama önerilir. (Hard reset değil.) Ayrıca Telefonunuz da kronik bir kasma ve donma varsa Bu serviste çözülecek bir durumdur. 👍 (Sizin Rom Atmanız ise daha farklı bir olaydır Ayrıca.)
Cache
Active Level 4
Galaxy S
Hocam yaptığım telefon sadece A20 değil ki. Yakın zamanda elime A10'da geçti 1 hafta içinde 10 -15 rom kurdum. Hiçbir sıkıntı olmadı. Ki zaten EMMC'ler böyle basit şeylerle bozulabilecek şeyler değil. Ha 1000'de bir denk gelirse bilemem. Her güncellemede sıfırlamak da mantıklı değil zaten. Büyük güncellemelerde sıfırlanmalı. Hard reset tercih meselesi. Şahsen duruma bağlı olarak Odin ile stok rom da atılabilir düşüncesindeyim.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Tamamdır hocam Sanki biraz bilmişlik tasladiniz gibi geldi o yüzden biraz can Havliyle yazdım. Doğru size katılıyorum Ama dediğim gibi bu konu yurt dışında da sevilen bir okyanus değil Özelkike bilirsiniz Samsung'a Hard reset Atmak zordur. Ugrastıriyor insan Samsung Tarafından önerilmez. Maalesef bende talihsizlik yaşadım ve kimseye önermiyorum Hard reset'i nedeni ise Orta ve Üst seviye telefonlarda Fazlasıyla Hata verebiliyor ve Sorunlar yarata biliyor. Telefon beyni en temel özelliklerini belirliyor Maalesef Fazla Sıfırlama da bu şekilde bir tepki yaratıyor işlemci de ve yazılımında. O yüzden Ayda En fazla 2 kere öneriliyor Bildiğimiz Fabrika ayarlarına Sıfırlama. 😊 iyi akşamlar
Cache
Active Level 4
Galaxy S
Böyle sanmanız gayet normaldi. Üslup olarak biraz yanlış oldu kusura bakmayın, tekrardan iyi forumlar.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Yok hocam ne kusuru Benim bir kusurum varsa Affola. İyi akşamlar Güzel forumlar. 😊