- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2021 eylülden beri s21ultra kullanıcısıyım. note8den geçerken ne aldığıma dair hiçbir fikrim olmadan, birkaç saatlik araştırmayla android amiral gemisi olduğunu yeni öğrendikten hemen sonra sipariş verdim. her neyse geldi kullanmaya başladım, 1-2 ay sonra android12 geldi-o zamana kadar android11 kullandığımdan haberim yoktu çünkü tüm sorunlar o güncellemeyle başladı. başlayalım;
Solved! Go to Solution.
- Tags:
- S21ultra
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2022 09:45 PM in
Galaxy SMerhaba, konuyla ilgili Members üzerinden hata raporu göndermenizi öneririm.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2022 07:15 PM in
Galaxy SKonu ile ilgili olarak aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapmanız gerekiyor
Ilk olarak verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlayın sıfırlama işlemi sayesinde çoğu sorun düzeliyor şu işlemleri yapılarak cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasına tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın
Cihazınızı sıfırladıktan sonra bu durum Eğer halen devam eder ise incelenmesi için hata raporu gönderin şu işlemler yapılarak hata raporu gönderilebilir
Uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs uygulamasına tıklayıp girelim alt tarafta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları izle seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazmanız gerekiyor önemli ayrıntıları eklemeniz gerekiyor cihazınızı sıfırladı ınızı hata raporu Yazınızda belirtin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakmanız gerekiyor sorunun sıklığını seçin hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde mutlaka birkaç dakika beklemeniz gerekiyor rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir
Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz
Konu ile ilgili olarak yetkililer cihazı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde uygulama üzerinden biri geri dönüş sağlayacaklardır
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2022 07:48 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2022 08:21 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-03-2022 09:45 PM in
Galaxy SMerhaba, konuyla ilgili Members üzerinden hata raporu göndermenizi öneririm.