Resolved! Solved

Original topic:

neden amiral gemisinde bu kadar sorun?

(Topic created on: 03-03-2022 07:01 PM)
321 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

2021 eylülden beri s21ultra kullanıcısıyım. note8den geçerken ne aldığıma dair hiçbir fikrim olmadan, birkaç saatlik araştırmayla android amiral gemisi olduğunu yeni öğrendikten hemen sonra sipariş verdim. her neyse geldi kullanmaya başladım, 1-2 ay sonra android12 geldi-o zamana kadar android11 kullandığımdan haberim yoktu çünkü tüm sorunlar o güncellemeyle başladı. başlayalım;

animasyon hızlarımın hepsi 0.5, telefon ilk geldiğinde bu ayarlara aldım, note8 s6edge telefonlarımda da bu ayarlarla kullandım. ama şu an animasyonlar takılıyor, yukarı kaydırıp uygulamadan çıkarken resmen kasıyor. sadece bu anlarda donsa ona da tamam diyecek duruma geldim, kendi kendine 60hze düşüyor. bu son zamanlarda ekranı kapatıp açınca düzeliyordu. ama artık 60hzden 30hze düşmeye başladı. 
cihazın ekranı artık güven vermiyor, parmağımla basılı tutunca ekran titriyor. s21ultradan amiral gemisi değil en alt segment performansı alıyorum. ne yapabilirim? ne yapmalıyım? bilmiyorum. 1 2 sorun bildirince servise gönderin dediler ama a12den önce hiçbir sorun yoktu ve şu an telefonsuz kalamam. tek kelimeyle mağduriyet.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy S

Merhaba, konuyla ilgili Members üzerinden hata raporu göndermenizi öneririm. 

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba
Konu ile ilgili olarak aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapmanız gerekiyor

Ilk olarak verilerinizi yedekleyip cihazınızı sıfırlayın sıfırlama işlemi sayesinde çoğu sorun düzeliyor şu işlemleri yapılarak cihaz sıfırlanabilir uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasına tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın onaylayın

Cihazınızı sıfırladıktan sonra bu durum Eğer halen devam eder ise incelenmesi için hata raporu gönderin şu işlemler yapılarak hata raporu gönderilebilir

Uygulamalar ekranına Gelin
Samsung menbırs uygulamasına tıklayıp girelim alt tarafta yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları izle seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulun tıklayın uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazmanız gerekiyor önemli ayrıntıları eklemeniz gerekiyor cihazınızı sıfırladı ınızı hata raporu Yazınızda belirtin kişisel Bilgilerinizi girmeyin sistem kayıt verileri gönder yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakmanız gerekiyor sorunun sıklığını seçin hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs uygulamasını kapatmayın uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar uygulama içerisinde mutlaka birkaç dakika beklemeniz gerekiyor rapor tamamen gönderildiği zaman şöyle bir bildirim gelecektir

Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Konu ile ilgili olarak yetkililer cihazı inceledikten sonra mümkün olan en kısa zaman içerisinde uygulama üzerinden biri geri dönüş sağlayacaklardır
0 Likes
Galaxy S
Güncellemeyi bekle sorunların çözülür
0 Likes
Galaxy S
Oparalari verip s21 almis olsam imkani varsa and11 e dönerdim dönmezse temiz format atardim and12 formatla da düzelmese yoluma note8 le devam ederdim)baktim note8i s21 konforuna tercih edemessem zararina olsada s21 elden en yuksek degere satip Note10+alirdim artan parada cebimde kalirdi nekadarsa))
0 Likes
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy S

Merhaba, konuyla ilgili Members üzerinden hata raporu göndermenizi öneririm. 

0 Likes