cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

kutu saçmalığı

(Topic created on: 11-04-2024 02:02 PM)
158 Views
tolga515165
Active Level 1
Options
Galaxy S

bence amiral gemisi bir telefonun kutusunda sarj aleti ve Bluetooth kulaklık olmalı samsung hediye veriyor ama oda saçma . kutudan cikmalı samsung a bir tavsiye satışları yüzde 20 artırır

12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum sana 👍 Çin li markalar bunu koyuyor evet istese Samsung da koyar

Haa yuzde 10 , 20 pahalı satsın cihazları gerekirse ama koysun
tolga515165
Active Level 1
Galaxy S
aynen hatta şu sert kaliteli kiliflardan bile koymalı bence
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy S
%20 arttırır diyorsu da. Şarj cihazını kutudun bedava vermektense. Ayrı olarak 1000tl. Civarı satmak daha karlı gelmiş olacak.
tolga515165
Active Level 1
Galaxy S
zaten samsung fiyatı kırıyor turkiyede ucuz satıyor yeni cıkardigi bi telefonu 72 degilde 73 bine satsa hic kimse buna takilmaz
HeraLDik_S24U
Active Level 9
Galaxy S
Konudan ayrı bir bilgi;

Telefonlar ilk piyasaya çıktığında (Galaxy S24 Ultra)

- Mağazadan alır iken hiç bir hediye vermedi..
- 2-3 ay geçti kılıf hediye vermeye başladı..
- Daha sonra 6-7 ay geçtikten sonra PC monitör hediye vermeye başladı..
- Şimdi ne veriyor bilmiyorum.. (ben aldığımda hiç bir hediye vermediler. . .)

TAVSİYEM: S25Ultra alırken hemen almayın, zamanla size hediye vermeye başlayacak.. 🤣

Bu arada dip not: S serisinin sonu s25 serisi olacak bunun aksine Note ve Pro versiyona geçiyor..
tolga515165
Active Level 1
Galaxy S
iste ürün satilmayinca kampanya üstüne kampanya bastan bunları kutuya koysa insanlarin tercihide ona gore olur sahsen
HeraLDik_S24U
Active Level 9
Galaxy S
Xiaomini yapmaya başladı, 90w adaptör gördüm kutusunda..

Samsung 45w devam..
tolga515165
Active Level 1
Galaxy S
zaten su sarz sorununu bi çözemediler bi sene sarz hızı sıkıntı bi sene işlemci yani amiral gemisi uretiyorsun bence su anda s25 ultrada cift ön kamera sarz hızı artırılmalı ve ses seviyesi ophonedan bir tık düşük yükseltilmeli ekranı düz yapmaları iyidi böyle devam etmeli köşeler bu sekilde kalmalı yuvarlak köşeler iyi olmuyor ama malesef bu soylediklerimin hicbiri olmadan s25 piyasaya sürecektir
HeraLDik_S24U
Active Level 9
Galaxy S
Kullanıcıların yorumlarını değerlendiriyorlar fakat bir kulaklarından girip diğer kulaklarından çıkınca böyle sitem veya önerilerin ardı kesilmiyor..

Daha uygulamaları bile düzgün yapamıyorlar..

örnek (store) uygulaması..