cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

iyi akşamlar dilerim telefonu istediğimiz gibi şarja takmanı zararı varmı

(Topic created on: a month ago)
184 Views
THE_ORDER_S23FE
Expert Level 1
Options
Galaxy S

örneğin şarjım 50 ben fullemek istiyorum bunun bir zararı varmıdır çünkü elbette o pil bir gün değişecek sonuçta

12 Comments
kereewm
Active Level 6
Galaxy S
Aman aman bir zararı yoktur. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kullan gitsin kısacası. İstersen 80 den 100 yap. Genellikle 20 ile 80 arası pilin tutulması önerilir fakat zorunlu değil elbette. Pil eskiyene kadar bir çok kullanıcı zaten başka bir cihaza geçiyor 😊
Galaxy S
Şöyle söyleyeyim, telefonu %100 şarj etmek'de bataryaya zarar veriyor; tamamen bitirmek'de. Genellikle %20 ile %80 seviyeleri arasında tutmamız tavsiye edilir, fakat bu davranışın çok zararı olmuyor. Bu yüzden telefonunuzu ne zaman ihtiyaç duyarsanız o zaman şarja takın. "Şarjım %50 acaba şarjımı fullesem telefonuma bir zarar gelir mi?" diye kafanıza takmayın.
Galaxy S
Yani yapabiliriz demi
Galaxy S
Evet, yapabilirsiniz. Telefonunuzu ne zaman ihtiyacınız olursa o zaman şarja takın. Şarjım %50 diyelim, şarja takmak istiyorum çünkü oyun oynayacağım. Şarjım %20 olunca takayım, bataryama zarar vermeyeyim diye kafanıza takmayın. Bence keyfinize göre kullanın.
Galaxy S
Yok. Önemli olan ne sıklıkta yaptığınız
Galaxy S
arada evet acileyitim oluyor doldurmam gerekebiliyor
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Her hangi bir sorun olmaz istediğin zaman şarj edebilirsiniz eski piller de sorun oluyordu ama lion batarya ile o sorunu da çözdüler
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
15-100 arası şarj ediyorum yeri geliyor 60 olduğunda bile taktığım olmuştur oluyorda hiç takılmıyorum ne yaparsak yapalım illa ki eskiyecek yok 80 miş falan hepsi hikaye 2 ay uzun gidecek diye kendimi sıkacak asla değilim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
%50'de takılmak zarar verir maksimum %15'te takıp% en az 90 seviyesinde çekilmesini tavsiye ederim