Original topic:

instagram bug

(Topic created on: 09-12-2025 03:38 PM)
305 Views
gokalpie
Active Level 4
Options
Galaxy S
yaklaşık 2 aydır s25+ kullanıyorum aldığımdan beri instagram'da reels izledikten sonra dm kısmına geldiğimde üst taraf böyle kararıyor. kapatıp açana kadar da düzelmiyor. silip yüklesem de güncelleme yapsam da düzelmedi. aylardır böyle saçma bir bug olması ve düzelmemesi çok can sıkıcı ve rezillik. ayrıca twitterda da bazen hesabım girili olmasına rağmen uygulamayı açtığımda giriş ekranı çıkıyor (giriş yapılamıyor) uygulamayı kapatıp açtığımda normal şekilde açılıyor en çok kullanılan uygulamalar bile bug dolu. bu hatalarla karşılaşanlar var mı? bence bu tamamen rezillik üstelik uzun süredir düzelmemesi daha da rezillik. 10 yıllık iOS telefonlarda bile sorunsuz çalışıyor bu uygulamalar.

image

13 Comments
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
Androidde bu hataları ben artık bilerek düzeltmediklerini düşünüyorum. İphone bence instagram ile anlaşmalı. Para verip kendi sisteminde uygulamayı daha iyi çalıştıttırıyor, androidde bilerek hatalar olsun diyor. Satışta avantaj yakalamak için yapılmış olabilir. Bilen bilir zaten iphone'da instagramdaki fotoğraf kalitesi daha iyi oluyor. Androidde illa kaliteyi düşüttürüyor. Apple İnstagram ile anlaşmalı bence bu konuda kesinlikle çünkü instagramda yıllardır olan şeyler bunlar. Koskoca meta gibi firma bunu istese düzeltebilirdi ama yıllardır buna tenezzül bile etmiyor.
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S

Doğru aynı şekilde düşünüyorum. Android tarafında kaliteye müdahale edilmiş olmasaydı cihazların altında kalırdı apple cihazları

kagans23
Active Level 9
Galaxy S

Şu apple benim gözümde **bleep** gibi firma. Cihazları evet iyi olabilir

0 Likes
gokalpie
Active Level 4
Galaxy S
evet evet ben de kesinlikle öyle olduğunu ve bilerek düzeltmediklerini düşünüyorum. oysa Google'da Amerikan firması ve bu rekabet eşitsizliği yaratıyor. keşke Avrupa veya Amerika bu konuya el atsa. uygulama içinde abonelik veya ürün satılan ve bağımsız geliştiricilerin birinin uygulaması olsa ve iOS'a daha öncelik verse anlarım çünkü genelde oradan daha çok gelir elde ediyorlar ama instagram'da herkes aynı reklamları görerek onlara para kazandırıyor ayrıca meta büyüklüğünde bir şirket bunu düzeltmekten kaçmamalı normal şartlarda.
0 Likes
kagans23
Active Level 9
Galaxy S
Google'ın androidin yanında olması mı rekabet eşitsizliği? Dediğinizi tam anlamadım ama anladığım gibiyse eğer bence eşitsizlik yaratmıyor. Apple instagram gibi şeyleri para verip yanına alırsa Samsung'un da altta kalmamak için Google ile çalışması çok doğal bir şey.
0 Likes
gokalpie
Active Level 4
Galaxy S
Meta, Apple ve Google (yani Android) Amerikan firmasıyken uygulamanın bilinçli olarak veya anlaşmalar ile Apple cihazlarında Android'e göre bariz daha performanslı çalışması Android'i rekabette geri bırakır ve bence uygun olmaz. Bunu demeye çalıştım Amerika bu tarz rekabet eşitsizliği konularına çok önem veriyor hatta şu an Chrome neredeyse tek el olduğu için Google'a Chrome'u sattırmaya falan çalışıyorlar.
0 Likes
Getback
Active Level 6
Galaxy S
Herkeste öyle sadece dm ye gelince değil ana sayfa da deseniz aynı şekilde oluyor başka bir reels izleyince profile gir geri dön yapınca falan düzeliyor sonra yine kafasına göre aynısını yapıyor girip çıkmak bir şey ifade etmiyor.
maaahmutt
Active Level 3
Galaxy S
Bndede oluyor hikayeye bakinca oluyor reelsa girip cikinca suyahlik gidiyor bide reels izlerken siyah yerler tam siyah olmuyor lcd ekran gibi ışığı açıyor s24plus modeli var
September09
Active Level 6
Galaxy S
Evet