cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

iPhone SE den S10 Plus yada S21'e Geçmek istiyorum.

(Topic created on: 02-11-2022 12:10 AM)
535 Views
Rumeysss
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar hayırlı akşamlar iyi forumlar. Bir zamanlar S10e kullanıyordum ve Apple tarafından tecrübe edinmek için satıp, iPhone SE 2020'ye geçiş yaptım. Yapmaz olaydım...

2020 yılında max 5x dijital zoom 
2020 yılında maksimum 3.5 saat Ekran süresi
2020 yılında iğrenç ips lcd Ekran kalitesi
2020 yılında eski kasa ve küçük Ekran
2020 720p civarındaki kör edici çözünürlük 
2020 yılında gece modu olmayan ve beni neuralcam uygulamasına mahkum eden yazılım. 
2020 yılında çile üstüne çile çektirdi bana. 
Son olarak uygulamalar ve uygulama içi satın alımlarda Android dünyasına göre daha pahalı. 

Yüksek Ekran çözünürlüğü olan S10 Plus'a geçmeyi düşünüyorum. Ben S10e yine bile iPhone SE'den daha iyi görüyorum. S10 Plus'ı hiç düşünemiyorum. Tabi önceliğim S21,S20 serilerini almak olacak. Eğer alamaz isem S10 Plus kesin alacağım. 

S10 Plus kullanan arkadaşlar Son Güncelleme ile cihaz hakkında bana bilgilendirici özet yazabilirlerse çok müteşekkir olurum. 

Sizin tavsiylerinizide beklerim tabi ki :) 
11 Comments
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy S
En iyisini yaparsınız bence attan inip eşeğe binmek gibi olmuş S10e den iPhone SE ye geçmek bence 😂

Apple ismini kullanıyor bence, "ayfoon", "abi epıl yhaa"

S22 serisini önerebilirim ama dahalık ön siparişte ve fiyatı ne durumda pek bilgim yok ancak S21 serisine geçmeniz bence en iyisi.
S20 de ki işlemci, pil konusunda ileride biraz düşük ekran süresi almanıza neden olabilir, bu yüzden öncelikli olarak S21 serisi ve ya FE modellerine bakabilirsiniz. Ancak kamera ve performansta muazzam ancak ısındığında ve pil hızlı bittiğinde ne anlamı kalacak ki 😐
S20 FE Exynos da almayın, S20 FE Snapdragon SM-G780G alın alır iseniz, S21 FE de işlemciye bakmanıza gerek bile pek yok bence ikisi de iyi.

S10 serisinde de pilin pek sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum.
Bence sıralama şöyle olmalı:
S21 Serisi > S21 FE ve ya S20 FE Snapdragon > S10 serisi > S20 serisi.
Rumeysss
Active Level 4
Galaxy S
Cevabınız için teşekkür ederim. YouTube da izlediğim videolarda S10 Plus 7 saat Açık Ekran süresi alıyor. Üstelik oyun vs oynandığı halde. Ben oyun vs oynamıyorum ama 2 yıl kullanılmış s10 plus'ın pilinin aynı performansı verebilceğinden de şüphe duyuyorum. S20 FE SD olan da çok güzel ama ekranı kavisli değil ve çözünürlük FullHd+ yani S10 Plustan düşük. Ama 30X zoom var buda ayrı güzel bir tarafı.

Eğer S21 serisini alamaz isem
S10 Plus ile S20 FE SN arasından hangisini tercih etmeliyim kararsız kaldım. Benim için Kamera, Ekran Kalitesi ve batarya performansı önemli. Oyun hiç oynamıyorum sadece sosyal medya YouTube ve Netflix.
OğuzA52
Active Level 9
Galaxy S
Güncel cihaz her zaman daha iyidir s20 fe alın.
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy S
Ekranda ikisi de iyi ancak çözünürlük konusunda S10+ daha iyidir muhtemelen, pil konusunda S20 FE SD daha iyi olacaktır, kamera konusunda gelince, ikisi de amiral gemisi cihazları ve gayet başarılı ve güzel çekimler yapabiliyorlar bence, sadece S20 FE SD 30x zoom yapıyor ancak illaki başka farklılık vardır şuan aklımda değil, güncel cihaz istiyorsanız S20 FE SD alabilirsiniz ama kavis sizin için önemli ise S10+ düşünebilirsiniz.

Pil de S20 FE biraz daha iyi olacaktır.
Kamera da ise ikisi de gayet başarılı, S20 FE de zoom vb daha yüksek.

Ekran konusunda S10+.
Güncelleme konusunda ise S20 FE.
Zor bir karar gibi 😂
Rumeysss
Active Level 4
Galaxy S
Maalesef 🤔 başkaları için basit bir seçim gibi gelebilir ama benim için gerçekten çok zor 😅
NapaanBeaaa
Active Level 9
Galaxy S
Öyle düşünme elindeki cihazın tek - si ekran süresi azlığı ve zorunlu uygulama satın almalarıdır.
Samsung daha çok şey vaadeder ama aynı kararlılığı göremezsin.

Sonuç olarak Bahsettiğin telefonlar Se den daha iyi. Hayırlı uğurlu olsun inş
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Gecmek istiyorsaniz kesinlikle s21derim
Yetkin
Active Level 5
Galaxy S
S10 plus önerirdim ama bu saatten sonra almak saçma olur. Bir s10 plus kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Ekrana diyecek hiçbir şey yok muazzam. Pil 5.30 -6 saat ekran süresi alırsın. İşlemci bi tık daha iyi olabilirdi. Kamera bazı yerlerde yetersiz kalıyor artık.

Benim önerim daha güncel bir cihaz seçmenizden yana.
0 Likes
Rumeysss
Active Level 4
Galaxy S
S20 FE Snapdragon güzel cihaz ama Ekran çözünürlüğü bir s10plus kadar değil.
Güncel cihaz önerdiğiniz için teşekkür ederim, tavsiyesini dikkate alacağım.

Peki Son olarak, S10 plus aldığı son güncelleme ile gece modunda en fazla kaç saniye uzun pozlama yapabiliyor ? Pro modu biliyorum 30 saniyeye kadar pozlama yapabiliyordu. Ama gece modunda max 14 saniye diye hatırlıyorum.