cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

iPhone 13 vs S21 FE

(Topic created on: 03-31-2022 09:59 PM)
1142 Views
kkoguzkk
Active Level 5
Options
Galaxy S

Bugün bir teknoloji mağazasında iPhone 13 ile S21 FE telefonumu karşılaştırdım. İyi ki S21 FE almışım, aradaki 10 bin TL fiyat farkına hiç değmeyecek ve S21 FE'nin daha başarılı bir cihaz olduğu kanısına vardım. 

image

Bu fotoğrafta Solda iPhone 13, sağda ise S21 FE'nin kameralarında çekildi. 

Adil bir değerlendirme olması için her iki cihazda da 5x dijital zoom'da çektim. O yüzden S21 FE'de 3x var demeyin lütfen :) 

S21 FE'de fiyatlar çok rahat okunurken, 10 bin TL daha pahalı olan iPhone 13 de pastel boya gibi çıkmış. 

iPhone 13 fiyatını hiç hakketmiyor. Üstelik 60 hz olmasıda cabası. 

Arkadaşlar ara ara bu tarz gönderiler paylaşacağım umarım beğenirsiniz. 

anusername
Expert Level 5
Galaxy S
:))
kkoguzkk
Active Level 5
Galaxy S
Kıyaslama neden olmamış ? 😅
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Kardeşim kiyaslama videolarinda ezer geçer yani

13ün dengi s22 s22+ olabilir
kkoguzkk
Active Level 5
Galaxy S
Her iki telefonunda birbirlerine göre artı ve eksi yönleri var. Kamera'da S21 fe diyorum ben. İşlemci, hız ve oyun performansı tabikide iPhone 13. Ama öyle wow farka bak denilecek bir **bleep** olduğunu zannetmiyorum. Son olarak batarya performansında da kesinlikle iPhone 13. Ekran hz ve kalitesinde ise S21 FE. Bu liste uzar gider böyle.
OğuzA52
Active Level 9
Galaxy S
Övmek istediğini anlıyorum ama gerçek çok farklı. Iphone 13 serisinin dengi s22 ultra bile değil. Elma çok farklı birsey ;) S21 fe'nin kamerasına daha iyi demen baya komik olmuş 😁
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Birdaki kıyaslamada normal zoom yapmadan çekip, fotoğrafları yakınlaştırır mısınız

Bakalım sonuçlar nasıl olucak 😊

Ama geçenki gönderi gerçekten adil değildi 😊😊
kkoguzkk
Active Level 5
Galaxy S
Peki not ettim en yakın zamanda o'da gelecek inşallah 😅😇👍🏻
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Gelsin bakalım merakla bekliyoruz 😊😊
aordu41
Active Level 7
Galaxy S
2.9x zoom yapabilirsin telefotoya geçmeden
0 Likes
Wallveins
Active Level 6
Galaxy S
İphone 13 şuan tüm telefonlar dan bataryası dail olmak üzere üstün performansa sahip