Resolved! Solved

Original topic:

hızlı şarj olmama

(Topic created on: 02-28-2021 09:15 PM)
349 Views
idris42010
Active Level 1
Options
Galaxy S

İyi günler s10 lite son güncellemeden sonra hızlı sarj olmama sorunu basladı ve şarj olmama sorunları olmaya basladı sizlerde de varmı 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba idris42010,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
gokayS10lite
Active Level 6
Galaxy S
hayır ben yaşamadım. hangi güncellemeden sonra oldu?
idris42010
Active Level 1
Galaxy S
subat 26 güncellemesinden sonra
gokayS10lite
Active Level 6
Galaxy S
son güncellemeden sonra hızlı sarj etmedim hiç karsilasirsam yazarim. fakat ben de arayüzdeki animasyon titremelerinden ve son uygulamalar kısmının yeterince akıcı çalışmamasindan muzdaribim. 10 da daha akiciydi arayüz
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba idris42010,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes