cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

exynos s21 fe aşırı ısınma ve şarjın çabuk bitmesi sorunu herkeste mi var??

(Topic created on: 07-02-2024 05:01 PM)
1392 Views
Cardy
Active Level 3
Options
Galaxy S
merhaba. s21 fe kullanıyorum 1 senedir ve telefon aşırı ısınıyor. şarjı da bi günü asla çıkarmıyor. 2 kere en az şarj etmek zorunda kalıyorum. bu iki sorundan da bıktım. s23+ a geçmek istiyorum. sizde de oluyor mu bu sorunlar? s23+'a geçince ısınma ve batarya sorunlarım çözülür mü?
49 Comments
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Bende aynı sorunlar yüzünden s23 256gb geçiş yaptım. Telefonun boyutundan ve şarjından memnunum. Bir daha exynos işlemciyle hayatta işim olmaz.
Isınma ve bataryada sorunlarım kalmadı. artık büyük telefon da almak istemiyorum. 6.1" çok ideal
Cardy
Active Level 3
Galaxy S
ben de sizin gibi yapıcam muhtemelen s23+ alıp. ben büyük ekran seviyorum aslında. ama keşke agırlaşmasa telefon. bi de sizce s23te atılan storyler daha net mi oluyor, video vs?
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Benim tel s23+ değil. Normal s23. Story kısmı yazılım ile alakalı telefon ile ilgili değil. Kamerası s21fe den daha iyi.
0 Likes
Cardy
Active Level 3
Galaxy S
evet, anladım. ama galiba instagramla anlaşma yaptık demişlerdi. s22den itibaren mi ne daha iyi olacaktı storyler. bi **bleep** oldu mu merak ettim
0 Likes
Cardy
Active Level 3
Galaxy S
fa.rk yazdım niye bleep diyor
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Öyle bir farklılık olamaz. Uydurma haber. Samsung genel olarak yazılıma önem vermeyen bir marka.
0 Likes
Cardy
Active Level 3
Galaxy S
instander kullanınca çözülüyor ama sanki o sorun ya. sizce?
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S
Onun hakkında hiç bir bilgim yok.
0 Likes
Cardy
Active Level 3
Galaxy S
şu an sizde ısınma yok mu hiç ve şarj ne kadar gidiyor
0 Likes