Original topic:

ekran koruyucu parmak izi sorunu

(Topic created on: 01-16-2026 03:56 AM)
355 Views
farukyllmazz
Active Level 1
Options
Galaxy S

merhabalar herkese s25 ultra kullanıyorum parmak izi sensörü ekranda bildiğiniz üzere ekran koruyucu cam taktığımda hassasiyet çok kötüleşiyor çoğunlukla parmağımı okumuyor bunun bir çözümü varmı ?sizin çözümleriniz neler ? ekran koruyucuyu taktıktan sonra parmağımı okuttuğumda bir nebze iyileşiyor ama hala ana ekrandaki hassasiyeti alamıyorum

13 Comments
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlardan bunu açtınız mı?1768525053292.jpg1768525053325.jpg
farukyllmazz
Active Level 1
Galaxy S
evet açık
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam aynı parmak izini 3 tane parmak bölümüne de ekleyin düzelme ihtimali yükselir
farukyllmazz
Active Level 1
Galaxy S
şuan iki bölmede ekli aynı parmağım farklı parmak eklemek istediğimde kısıtlı oluyor bu sefer
farukyllmazz
Active Level 1
Galaxy S
büyük ihtimalle ekran koruyucu camdan kaynaklı kaliteli bi cam yada koruyucu nereden bulabilirim
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam cam ne kadar kalın. Mesela hani şu sadece sizin gördüğünüz yandan bakanlar göremedikleri var ya onlar mı?
farukyllmazz
Active Level 1
Galaxy S
hayır hayalet değil normal ama biraz kalın yine de jelatin gibi ince değil
FS_alpha
Expert Level 5
Galaxy S
Ekran koruyucusundan kaynaklı yüksek ihtimal. Herhalde Ekran koruyucusunu pis taktılar biraz toz felan çok kaçmış olabilir
farukyllmazz
Active Level 1
Galaxy S
yok iyi takıldı da bikaç yerde gördüm ekran koruyucu camlar parmak okumaya engel oluyor diye tamamen engel olmasa da hassasiyetini düşürüyormuş kaliteli bi cam bulmak lazım bunun için