cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

cihazda hiç birşey yoktu tam son güncelleme öncesi

(Topic created on: 4 weeks ago)
56 Views
THE_ORDER_S23FE
Expert Level 3
Options
Galaxy S

image
ve cihaz gereğinden fazla ısınıyor mart yaması kurulduktan sonra böyle oldu 

image
pil fazla gitmiyor gün içinde şarj etmem gerekiyor

valla umarım Android 15 de düzelirde yani oyun oynamama rağmen cihaz sıcaklık uyarısı verdi şimdilik performans profilini düşük seviyeli yaptım sağolsun böyle dar ve zor zamanda çok faydasını görüyorum
9 Comments
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Hocam ekran parlaklığı veya hiç far.k etmediğiniz uygulamalardan dolayı olabilir. Bazı uygulamalar basit olsa da cihazı ısındırabiliyor ayrıca
Galaxy S
sürekli kontrol ediyorum da arka planı şuan güç tasarrufu ve performans modunu düşük seviyelide yaptım fan da taktım telefon kendisine gelir valla mart yamasından önce böyle bir sorun yoktu neyse güncelleme sonrası oldu 😂
0 Likes
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Sıfırladınız mı hiç peki bu sorun oluşunca?
Galaxy S
ya hatta kulaklığı gösterince sormuştum yazılım atıldı ama dediler Android 14 kaynaklı sorun var Android 15 gelince servise gelirsiniz demişlerdi fan taktım ısıyı kesti normal sıcaklığa düştü😊🔥
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Hocam güncelleme sonrası devam ederse hakkınızı arayın. Cidden kaç model ürettiler bunun bitmesi lazım artık.
Galaxy S
doğrudur Android 15 i bekleyeceğiz ama zamanında iyi mağazadan sağlam telefon soğutucusu almışım soğutucum neo frost özelliğine sahip 5dk da hemen 20 lere düşürüyor her zaman güvene almak şart yani saatlerce ısınmasını beklemiyorum😊
AhmtS25
Active Level 7
Galaxy S
Thermal guardian uygulamanı kullanıyor musunuz? Ben bu telefonu kullanırken kurmuştum ve genelde max 38 falan oldu. Oyun için de oyun modunda bir iki ayar yapmıştım galiba ama orayı tam hatırlamıyorum
Galaxy S
güncelleme öncesi yoktu sonrasında oldu ne olduysa valla önümüz kış değil yaz bakalım ne yapıcaz😂
AhmtS25
Active Level 7
Galaxy S
Şans diliyorum hocam 😄
0 Likes