3nterprise
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
now brief vardı bu s24 lere falan gelecek diyolardı forumda da gördüm millet s24u ya geldi diyolar baya foruma girmiyorum da bende hâlâ yok ne zaman geleceği hakkında bi bilgi var mıdır acep
5 Comments
GLX120
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-18-2025 11:05 PM in
Galaxy S
One ui 8 ile gelecek diye duydum, birkaç aya yayınlanır güncelleme.
MyronBolitarS24 U
Expert Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-18-2025 11:09 PM in
Galaxy S
Ben beta yükledim de geldi ya da elle de yükleniyor
LordTaiLo
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-18-2025 11:24 PM (Last edited 07-18-2025 11:25 PM ) in
Galaxy S
Daha henüz gelmedi fakat S24 Ultra "nav brif'i" destekliyor. (Çoğu kişi ekstra bir çaba göstererek çeşitli yollarla yüklüyor.)
NAV BRİF: S24 Ailesine One UI 8 ile gelmesi herkes tarafından beklenmekte fakat resmi bir yazı göremedim bu konuda.
PİL SAĞLIĞI: One UI 8 ile gelmesi de bu öngörüler arasında.
Âhh ahh, güzelim s24'ü çöp ettiler, ne farkı kaldı diğer alt segmentteki telefonlarla.. 😓
NAV BRİF: S24 Ailesine One UI 8 ile gelmesi herkes tarafından beklenmekte fakat resmi bir yazı göremedim bu konuda.
PİL SAĞLIĞI: One UI 8 ile gelmesi de bu öngörüler arasında.
Âhh ahh, güzelim s24'ü çöp ettiler, ne farkı kaldı diğer alt segmentteki telefonlarla.. 😓
3nterprise
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-18-2025 11:43 PM in
Galaxy S
pil sağlığı bende var (s24fe) ve çalışıyo da nasıl hâlâ amiral gemisi serilere gelmedi onu düşünüyorum bende bi de yaz sonuna geldik resmen ağustostan sonra betayı bitirip dağıtıma başlarlar umarım millet yavaş yavaş android 16 ya geçmeye başladı bile
Kazikate
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-19-2025 12:31 AM in
Galaxy S
One UI 8 ile resmi olarak gelecek. Şimdi kullanmak isterseniz bıraktığım linkteki konuma bakabilirsiniz.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S23-Ultra-cihazımda-artık-Now-Brief-kullanabiliyorum-Ro...
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S23-Ultra-cihazımda-artık-Now-Brief-kullanabiliyorum-Ro...