cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Merhaba,    Galaxy S 24 te Samsung Email uygulamasinda office 365 mail kurulumu sorunu oluştu, benzer problemi yaşayan communityde kullanicilar... View Post

Arkadaşlar benim cihaz çok isiniyor oyun yok ama sosyal medya video ingram uygulaması kullanınca bazen elime çok sıcak oluyor yeniden sıfırla felan... View Post

1.8milyon 6.1 de alıyordum 2.3milyona çıktı skor ısınma da ise 2,5 3,5 arasında düşüş var ki beta sürecinde full optimizasyonda daha iyi olur bence... View Post

Good lock ile kilit ekranı ve ana ekranda yaptığım değişiklerle şarjın daha hızlı gittiğini **bleep** ettim sizde de öyle mi yoksa tamamen psikolojik... View Post

Dostlar bu lockstar'da müzik uygulaması ile bildirimler üst üste biniyor ayırıncada bildirimler aşşağıda kalıyor bunun bir çözümü var mı yoksa... View Post

Merhaba arkadaşlar shopsamaung un çok al az öde kampanyasi üzerinden s24+ almayı düşünüyorum lakin s25+ bekliyordum sizce tahmini arasında... View Post