Selamlar arkadaşlar S25 FE çift hat kullanan var mı şirket bana vodafone hat verdi ama bende turkcell şahsi var ikisi aktif kullanırsam telefon... View Post
Selamlar arkadaşlar S25 FE çift hat kullanan var mı şirket bana vodafone hat verdi ama bende turkcell şahsi var ikisi aktif kullanırsam telefon... View Post
Kontrol amaçlı Google Play sistem güncellemesini kontrol etmek istedim giremedim.. Tıklıyorum tıklıyorum içine atmıyor.. (sizdede böylemi? Nedeni ne... View Post
2025 yazında yurtdışında almıştım telefonu. Birinci slota SIM kartımı takıp 4 ay kullandım, sonra süresi dolunca ikinci slota taktım ama takarken... View Post
Çok kötü olmuş hiç birşey değişmemiş kontrol paneli kasması animasyonlar falan hala aynı. S25 FE'de denedim hiçbir **bleep** yoktu. View Post
Arkadaşlar 8.5 pil performansını ne zaman anlayabiliriz belli bir süre beklemek mi gerekiyor View Post
Samsung s25 ultra cihazımda güncelleme yaptıktan sonra gözle görülür bir yavaşlama ve ısınma sorunu yaşıyorum bu durumu yaşayan var mı ve genel olarak... View Post
Siz anladınız View Post
Selamlar hayirli aksamlar benim telefona 8.5 geldi sanirim sizlere de gelmistir. Sosyal e yakin zamanda girmedim belki aciklama yapilmistir benim... View Post
Sohbet edelim dedik hemen sildi moderatörler 🫠 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 506 | |
| 475 | |
| 461 | |
| 419 | |
| 365 |