Ya arkadaslar guncelleme beklemiyorum sadece meraktan soruyorum internette vok bilgi dolasiyor 25 nisanda gelecek diye biliyordum bazisi 25 mayis... View Post
Ya arkadaslar guncelleme beklemiyorum sadece meraktan soruyorum internette vok bilgi dolasiyor 25 nisanda gelecek diye biliyordum bazisi 25 mayis... View Post
Güncellemeyi yapan arkadaşlar 1 hafta boyunca telefonu kapatmayın ve İnternetiniz 1 hafta boyunca açık kalsın Güncellemenin arka planda dosyaları tam... View Post
Tamam beyler uyuyalım hadi telefoncukları bırakalım 😂😂😂 View Post
S23 ultra cihazim var daha 4 aylik cihaz one ui 6.1 isletim surumune sahip pil degerleri bana düşük gibi geldi ama bilemedim yogun kullanimda saat... View Post
ses açma güç tuşu kablo bağlama ile denedim nasıl açıcam bu modu View Post
Telefonu hızlı şarj ile şarj edince şarjı daha az gidiyor hızlı şarjı kapatıp edince daha iyi dayanıyor batarya (kablo adaptör orjinal s23fe) View Post
Samsung kullanıcı şikayetlerini dinlemiş ve oldukça başarılı bir arayüz tasarlamış. Bunu ilk adım olarak düşünürsek sonraki one ui lar çok daha... View Post
Her zaman oynadığım oyunu, güncellemeden sonra tekrar açtım. Eskiden 100-120 arası seyrederken, şu an 117-120 arası çok stabil şekilde veriyor. Şarj... View Post
Arkadaşlar Android 15 ile 5G uyum yazılımı geldi mi ona bakıp söylerseniz iyi olur View Post
User | Likes Count |
---|---|
1621 | |
1279 | |
1266 | |
1151 | |
1056 |
User | Count |
---|---|
56 | |
44 | |
30 | |