S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Pubg oynarken fps sayacı bozuldu. Bunu nasıl düzeltebiliriz bilen var mı? Hiçbir değeri göstermiyor. Birtek pubg değil diğer oyunlardada aynı lütfen... View Post
Cihaz değişimi talep ettiğim s22 yerine s24 verdiler yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. View Post
Merhaba arkadaşlar shopsamaung un çok al az öde kampanyasi üzerinden s24+ almayı düşünüyorum lakin s25+ bekliyordum sizce tahmini arasında... View Post
Eskiden tmm members zor açılıyordu hala öyle.. şimdi simgeye tikliyon simge bile 2 saniye sonra işliyor.sizdede oylemi. View Post
Samsung, geçtiğimiz yıl Ultra modelin fiyatını 1199 dolardan 1299 dolara çıkarmıştı. Bu nedenle Galaxy S25 Ultra'nın global fiyatında bir zam... View Post
One ui 7Yeni BixbyGeminiGeliştirilmiş Gece Videosu (Geceografisi)Ses Silici View Post
Göründüğü gibi telefonun ısı ve fps değerini göstermiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ? View Post
Arkadaşlar Samsung müzik uygulaması nedir s23 kullanıyorum müzik uygulaması yok View Post
One ui 7 ikonları bana kotu geldi bence Android 9 un bile ikonları daha iyi ve One ui 7 güncellemesini yaparsak eski ikonları gecebilirmiyiz View Post
ui 7 çıktığında temiz kurulum yapmak istiyorum nasıl yapabilirim View Post
User | Likes Count |
---|---|
1993 | |
1714 | |
717 | |
415 | |
408 |