Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Herkese merhaba. Cihaz s24+ Adaptif parlaklik acik ama duzgun çalışmıyor. Işığı kısması vereken yerde kısmıyor. Acmasi gereken yerde... View Post
Samsung internetten bi dosya indirince çok uzun sürüyor 50 mb dosya olsa bile 30 dk ancak View Post
Merhaba, Uzun süredir kullanmadığım bir uygulama olan Google translate uygulamasını telefonuma ve tabletini yükledim. Birde ne göreyim. Simultane... View Post
Yapay zekayla duvar kağıdı oluşturmak çok zevkli geldi bana ve çok güzel duvar kağıtları çıkıyor Bunu yapay zekayla yaptım View Post
Fiyat bilen var mı? View Post
Nasıl düzeltebilirim View Post
Merhabalar ben s24 ultra kullanıyorum one ui7 beta programına katılmak istiyorum nasıl katılabilirim bilgisi olan var mı? View Post
Galaxy S20Fe 256GB'Nin Fiyatı Neden Bu Kadar Yükseldi? View Post
Mrb. S23 ultra Server kaydı yapılabiliyorken S24 ultra Server kaydı neden kapalı yapılamıyor arkadaşlar? Geçici 2 aylık kayıtda kapalı resmen bal... View Post
User | Likes Count |
---|---|
744 | |
536 | |
425 | |
393 | |
367 |