Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Arkadaşlar s10e var android 14 ve öne uı 6 nasıl yüklerim yardımcı olacak olan var mı? View Post
128 gb günümüz için yeterli mi sizce? Uzun vaadede gelen güncellemeler ve günlük kullanım için ne düşünüyorsunuz? View Post
Son güncellemeden sonra S22 ultra süper hızlı şarj olmuyor. View Post
S24fe Sizce alınır mı s22 kullanıyorum bataryası iyi gitsin istiyorum kullananlar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz View Post
Samsung'un geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu Galaxy S24 FE, kullanıcıların deneyimini daha da güvenli hale getirmek için ilk güncellemesini... View Post
Video yükleniyor bekleyiniz View Post
Google store'dan spotiq ten ekolayzer uygulamasını yükledim ve çok f.ark etti. Vpower ayarını kullanıyorum. Sizin kullandığınız veya daha iyi... View Post
Merhabalar, S24 Ultra Server Kayıt Açıldımı ? 4+4 8 Ayın bitmesine 10 Gün kaldı. Server kayıt Açılmadıysa Uzatma Yapılıyormuş. Bilgisi Olan... View Post
Arkadaşlar selamlar S23 Mart Ayında aldım 6 ay oldu bu kullanım iyi mi sizce View Post
User | Likes Count |
---|---|
712 | |
618 | |
421 | |
400 | |
335 |