Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhaba arkadaşlar bende s20 plus var 64 mp fotoğraf çekiminde yakındaki nesneye odaklama yapmıyor bulanık oluyor bi çözümü var mı View Post
Arkadaşlar güncelleme ile pil kullanımı yüzdesi daha doğru tam sonuç vermeye başladı sanki, daha önce %2-3 fazla gösteriyordu. Umarım böyle devam... View Post
Arkadaşlar bu arka kapaktaki kamerayı koruyan camlar var ya... camlar ile camları saran çerçevelerin arası hep toz içinde. Gün ışığında bakıldığında... View Post
Son gelen güncellemeyle iyi çalışan uygulamayı mahvettiler 🙄 View Post
Ben değiştirdim şimdi eskiyi bulamıyorum. Yazı tipine hiç ellememiş biri bakabilir mi hangi font seçili telefonunda?Tercihen s23 View Post
Cihazim şardayken ısınma yapıyordu hatta uyari veriyordu pil yüzde 96dı saglıgı servis pil ve soketi degiştirmiş motorkurye getirecek ve bana... View Post
Ben cok cihaz değiştirdim hep.param çöp oldu elimdeki s23 ultrayida begenmedim beni kac sene götürür bu cihaz View Post
"Ekim ayında gelecek Türkçe yapay zeka desteği" diyen arkadaşlar nerdesiniz? View Post
Merhaba samsung s23 ultra cihazım 6.1.1 sürümünde ama telefonda 6.1 yazıyor tam olarak bilmiyorum şimdide 6.1 sürümü gelmiş 2700 mb büyüklüğünde... View Post
Herkese merhaba.Cihaz s24+Adaptif parlaklik acik ama duzgun çalışmıyor. Işığı kısması gereken yerde kısmıyor. Acmasi gereken yerde... View Post
User | Likes Count |
---|---|
742 | |
536 | |
425 | |
400 | |
364 |