cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Kablosuz kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum ama ne alsam emin olamadım 2-3 bin arası bütçem var. Şuan aklıma Anker Soundcore Liberty 4 NC modeli... View Post

Sosyal medya uygulamalarinda gezerken bazen ses takılıyor başka videoya geçiyorum hala çalıyor, yetmiyor arka plandan uygulamayı siliyorum ses hala... View Post

Ayni ss 2 farkli hesap 2 farklı cihaz ya bir yanlislik oldu yada biri postu çalmış sahtekârlık yapıyor     View Post

Arkadaşlar selam s24 cihazımı alalı 6 ay oluyor ve son zamanlarda en ufak bi sey bile yapsam ısınıyor. Telefonla 15 dkdan fazla konuştuğumda... View Post

Gercekten bu telefonu zevk alarak kullanan varmi kac tane telefon kullandim bu kadar berbat bir telefon gormedim eylulde degistirecegim insallah... View Post

- AOD de herşey ortdayeken pil simgesinin sağ üstte durması ve beyaz renkte kalması çok saçma ve görüntü simetrigini bozuyor   - Now bar üst solda... View Post