Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Telefonun ısınma sorunu giderilmiş, arayüz gayet akıcı hale getirilmiş, ses ekolezyır ayarı değişmiş, instagram ve bazı oyunlarda kamerada aşırı... View Post
Arkadaşlar merhaba s23 U kullanıyorum son gelen güncellemeyi yapayım mı bir sorun var mi veya ram fazla doluyor mu telefon vs ısınıyor mu kamera... View Post
Son dönemde Google play uygulama yüklemelerde sorun yaşayanlar var mı? Ne yaptıysa sadece bu değil başka uygulama da yükleyemiyorum. Ekte görüntüsğ... View Post
Samsung mağazasından aldığım 45W şarj adaptörü + telefon kutusundan çıkan kablo ile şarj ediyordum bugüne kadar süper hızlı 2.0 olarak şarj olan... View Post
Tabletten Quick share ile başka birine ait samsung cihaza gönderim yapamıyorum. (Kendi kendime gönderimde sorun yok örn: tabletimden telefonuma gibi)... View Post
Kapatma tuşuna hafif basinca bile tüm sesleri kapatıyor yani telefon kendini sessize aliyor. Bunu özelliği nasıl kapatabilirim View Post
Güncellemeden sonra şarj aşırı hızlı tükenmeye başladı başka bu sorunu yaşayan var mı. View Post
Arkadaşlar ne yapmalıyım Pilimde sorun varmış uzun süredir bakmıyorum böyle bir durum varmış Ne yapmalıyım ? Teşekkür Ederim 🤗 View Post
İlk defa gördüm. Gören, duyan, bilen, kullanan var mı? View Post
Son güncelmeden sora telofon kendi kendine konuşuyor ingilizce bunu nerden kapata bilirim View Post
User | Likes Count |
---|---|
629 | |
606 | |
555 | |
513 | |
437 |