cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post

One UI7 güncellemesinden sonra şarj dayanmıyor. Günde iki veya üç kez şarj ediyorum yoğun bir kullanım olmamasına rağmen. Sistem arayüzü ve One UI Ana... View Post

Setup paylaşıyorum çünkü niye olmasın                         View Post

Arkadaşlar selam , s23 one ui betadan tur yazilimina çevirdim olmuş mu tam anlamadım  1nisan diyor son güncelleme doğru mudur ??       View Post

S24 kullanıcı olarak yeni güncellemeyi yaptım ama şarj çok çabuk tükeniyor bir önceki sürüme döndürme şansım var mıdır View Post

ONE UI 7 güncelleme yaptıktan sonra böyle sizce normal mi? View Post

Simdi ben s24 Fe aldim ve yaninda watch 7 de aldım. S24Fe sin sarji 6 saat dayanmiyordu bile aşırı derecede hızlı bitiyordu batarya adapte olcak falan... View Post

Millet     Millet burası inanılmaz seffaflasti bunu değiştirip biraz koyulastirmanin bir yolu yok mu ya? View Post