cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post

Guc modu acik 60 hz bide çözünürlüğü 720 aldim iyimi sizce       View Post

Merhaba yaklaşık 2 hafta önce s24 ultra aldım ve pilin sorunları var bence 3 saate %40 şarzım gitti bilgisi olan yardımcı olabilir mi       View Post

Merhabalar s22 cihazımda Instagram TikTok gibi platformlarda video izlerken bazı videolarda parlaklık otomatik yükseliyor ve ekranın rengi solmaya... View Post

Gaming Hub da daha önceden girdiğim hazır oyun var bir türlü kaldıramadım silemedim nereden nasıl kaldırılıyor bu ya       View Post

Merhaba kamera 10× zoom sonrası buğulanma oluyor daha önce böyle bir sorun yoktu kameralara lens taktıktan sonra olmaya başladı lensleri söktüm yine... View Post

S22

Tek çekimlerde artık olmuyor 24 saat hızlandırılmış viedo nasıl yapabilirim  View Post

Merhaba benim cihazım oyun oynamadiğım zamanlar da bile çok ısınıyor sizde de öyle mi S23 Ultra kullananlar yardımcı olursanız sevinirim. 40 45 oluyor... View Post

S23fe den s24fe ye geçmek mantıklı mı sizce?  İşlemci vs daha iyi dolayısıyla aklımı kurcalıyor. View Post