Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Guc modu acik 60 hz bide çözünürlüğü 720 aldim iyimi sizce View Post
Merhaba yaklaşık 2 hafta önce s24 ultra aldım ve pilin sorunları var bence 3 saate %40 şarzım gitti bilgisi olan yardımcı olabilir mi View Post
Merhabalar s22 cihazımda Instagram TikTok gibi platformlarda video izlerken bazı videolarda parlaklık otomatik yükseliyor ve ekranın rengi solmaya... View Post
Gaming Hub da daha önceden girdiğim hazır oyun var bir türlü kaldıramadım silemedim nereden nasıl kaldırılıyor bu ya View Post
Ben tam anlamadim View Post
Merhaba kamera 10× zoom sonrası buğulanma oluyor daha önce böyle bir sorun yoktu kameralara lens taktıktan sonra olmaya başladı lensleri söktüm yine... View Post
Tek çekimlerde artık olmuyor 24 saat hızlandırılmış viedo nasıl yapabilirim View Post
Merhaba benim cihazım oyun oynamadiğım zamanlar da bile çok ısınıyor sizde de öyle mi S23 Ultra kullananlar yardımcı olursanız sevinirim. 40 45 oluyor... View Post
S23fe den s24fe ye geçmek mantıklı mı sizce? İşlemci vs daha iyi dolayısıyla aklımı kurcalıyor. View Post
Bu gidişle gün sonu en az 12-13 saat ekran süresi alacağız,%35 pil kullanımı ile 4.5 saat oldu zaten. View Post
User | Likes Count |
---|---|
768 | |
622 | |
413 | |
411 | |
339 |