Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi server kayıtlı s23 ultrama bir türlü ne 6.1.1 geldi ne de güvenlik güncellemesi sizlere sorum şu şayet telefonum... View Post
Sizde de öyle mi? 2 saat daha az ekran süresi alıyorum s23 View Post
s24 ultra kullandığı kamera sensörü hangi marka sensörü bilgisi olan var mı ? View Post
Bakalım değişiklikler var mı ? View Post
Oyun oynarken yanıyor normaldede hafif sıcak oluyor hep kırıp atacağım niye böyle bu View Post
One ui 6.1.1 ekim güncellemesi geldi fakat galaxy ai için Türkçe dil desteği gelmedi, ertelenmeyle ilgili bi bilgi var mı? View Post
S23 Ekim Güvenlik Güncellenmesi geldi. View Post
tasarımdan vazgeçemediğim için modelde yükseltemiyorum 🖤 View Post
User | Likes Count |
---|---|
746 | |
540 | |
419 | |
391 | |
381 |