Samsung s10 serisi için ürettiği led kılıfı neden tüm s serileri için üretmiyor View Post
Samsung s10 serisi için ürettiği led kılıfı neden tüm s serileri için üretmiyor View Post
Arkadaşlar Ekran sürem 8 saat ancak Ekran AÇIK sürem 30 dk, şarjım %68 kaldı, batarya ömrünü ve optimizasyonu artırmanın yolu nedir, telefon maksimum... View Post
Herkese selam,Samsung account şifremi unuttum,ilgili yerlerden şifreyi sıfırla adımlarına ulaştım ancak doğrulama kısmında saçma bir durum... View Post
Herkese merhabalar, yakın bir arkadaşım yakın bir zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyor. Büyük ekranlı bir cihaz istemesi (6.1'i istemiyor) ve... View Post
Eminim Ui 6 ve Android 14 güncellemesi bekleyen tayfa muradına kavuştuktan sonra diğer büyük güncellemeye kadar buralara pek uğramayacak :) View Post
Güncelleme ile acilan 5g test etmeye sabirslaniyorum Not s23 marta acildi asya ve orta dogu da en cok satilan model secildi turkiye onun sebeple... View Post
Hindistan'da beta olmayan kullanıcılar için android 14 one ui 6 yayımlandı Bugün veya yarın ülkemizde olur View Post
Odin üzerinden güncellemeyi yükledim cihazı daha sonra sıfırladım ve cihaz mükemmel ötesi olmuş. ONE UI 5.1 ile olan hantal animasyonlar pürüzsüz bir... View Post
Arkadaslar bu iki ekran arasındaki detaylar ve farklar neler ? View Post
S23 FE telefonumda Android 14 one uı 6 güncellemesinden sonra animasyonlarda ve bildirimlerde sorun yaşıyordum,telefonu sıfırlayıp yedek geri... View Post
User | Likes Count |
---|---|
409 | |
402 | |
224 | |
181 | |
174 |
User | Count |
---|---|
40 | |
38 | |
38 | |