Öncesi profilde var View Post
Öncesi profilde var View Post
Kutu şarjını hiçbir şekilde göremiyorum uygulamada mı sorun var View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S23 kullanıcısıyım instagram kesfete girip çıktıktan sonra kasmalar oluyor sizdede varmi bu olay kesfet sonrası kasilma yaşıyorum veri sil ve uygulama... View Post
Merhaba s24fe telefonu ocaktan beri kullanıyorum . Arada telefon ekran yenileme yapıyor . Mesela wp.de fotoğraf kısmı yenileniyor gibi oluyor... View Post
23 mart 2025 bugün ve yeni yazılım güncellemisi diyor kurimmi ? View Post
S24 fe telefona magsafe özellikli kılıf alıcam da bir zararı olur mu ? View Post
galaxy s24 kullanıcısıyım.. bu cihazda hi fi ses desteği varmı,, iyi bir kulaklık aldım... müzik ses perfonmansını nasıl arttıra bilirim View Post
s24 plus kullanıyorum forumda bi kaç kişide gördüm betayı yüklemek istiyorum 24plus ta sorun yaşayan var mı ve nasıl yükleyebilirim View Post
güncelle bişey olmaz dediniz şuan %80 şarjla 2 buçuk saat ekran süresi alıyorum harikasınız View Post
Bunu kısmanın bir yolu yok mu kısılmıyor ya bug var ya başka bir şey sizde de aynı mi View Post
Samsung, One UI 7 güncellemesi için verdiği tarih sözünü sessizce geri çekmiş olabilir. Galaxy S24 kullanıcıları, gözlerini 10 Nisan’a çevirmişken... View Post
Düşük ışıklı bölgelerde kameranın fps değerini düşürüyor mu yoksa işlemciyi zorlayarak inatla 60fps e mi zorluyor kamerayı? View Post