Günlerdir şebekem çekmiyo 1 2 diş anca türkceli aradım güncelleme yaptılar yok simi çıkarıp taktım yok ne yapsam olmuyo başına gelen ya da çözümünü... View Post
Günlerdir şebekem çekmiyo 1 2 diş anca türkceli aradım güncelleme yaptılar yok simi çıkarıp taktım yok ne yapsam olmuyo başına gelen ya da çözümünü... View Post
Sürekli foruma yazıp kirletmek istemiyorum nereden takip edeceğiz neler olup bittiğini ? Cihazım S24Ultra View Post
S21 fe kullanıcılarına soru sizlerde de kamerada videoya geçerken gecikmeler oluyor mu yada kasmalar falan özellikle HDR10+ kayıt özelliğinde ? View Post
Şuan aktif olarak s25 fe kullanmaktayım ama bana çok büyük geliyor s24 ile takas etmek mantıklı olur mu artısı eksisi neler olur cevaplar için... View Post
Bugun yeni teste girmiş View Post
Merhaba Arkadaşlar, mailleriniz için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz?(Gmail, Outlook, Samsung e-posta..vs) Varsa açıklamanız ile beraber... View Post
Samsung care diye bir garanti çıktı ön0me kayıt ol son 11 gün diyor lakin siteye girdiğimde ne e posta ne telefon neyi yazarsam yazayım ilerle... View Post
Ben mi fotoğraf çekemiyorum kamera mı kötü anlayamadım oysaki gökyüzü çıplak gözle mükemmel gözüküyor du View Post
Daha bir yıl olmadı önce hızlı şarj bozuldu sonra kablolan hiç olmuyor önerisi olan View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1364 | |
| 1112 | |
| 866 | |
| 800 | |
| 764 |
| User | Count |
|---|---|
| 26 | |
| 23 | |
| 22 | |