Bu böyle bayadır sadece dönüyor herhangi bir etkileşime de giremiyorum View Post
Pazatesıye kaldık 😀🤭 pazatesı 8.0 günceleme yide ole pazatesı kalmıştı gıcık ama iki gün bekleyecez 🤭😀 neyi... View Post
Örneğin otobüs gibi belediye hizmetli yerlerde telefonunuzu şarj etmeye kalkıştığınızı varsayalım. USB girişli şarjlardan artık cihazınıza kötü... View Post
İşte çözümü! Uygulama sabitleme: Uygulama sabitleyiciyi açmak için şu adımları izleyin: Ayarlar > Güvenlik ve Gizlilik > Daha fazla güvenlik... View Post
Bluetooth simgesinin yuvarlak hatlarında hata (boşluk) var aynı zamanda bazı özellikler çok geç etkinleşiyor. Wifi butonuna tıkladığımda geç... View Post
WhatsApp mesaj iletirken sarı ekran sorunu One UI 8.5 güncellemesinden sonra WhatsApp üzerinden herhangi bir kişiye iletmek istediğim mesajı... View Post
Arkadaşlar selam, ben samsung klavyesinin ayarlar kısmından türkçe dil kullanırken emoji aradığımızda emoji gözükmemesi durumunu bildirdim. Belki siz... View Post
Güç tasarrufunu standart ve maksimum olmak üzere ikiye ayırmışlar. Standart güç tasarrufunda ekran zaman aşımını 30 saniyeye ayarla diye bir seçenek... View Post
Bune laa böyle View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 615 | |
| 479 | |
| 457 | |
| 429 | |
| 390 |