Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhaba s22 ile uzun pozlama nasıl çekebilirim View Post
Yurtdışından aldığım s24 ultra cihazının sim1 bölümünü 4 ay kullandım. Sim2 ye taktığımda sim2 çalışmıyor diye bir hata alıyorum. Aynı sorunu... View Post
Merhaba 100x ile odaklama yaptığımda kameranın netliği bozuluyor görüntü puslu görünüyor bi ayarı mı var acaba View Post
Samsung galaxy s23 FE cihazımda oyun sırasında bildirim panelini açtığımda kasıyor not: oyun telefonu kastırdığı için değil oyun 120 fps çalışsada... View Post
S24 ultra kullanıyorum roblox oynuyordum arka plandada vpn açıktı şarjım %97 dı %92 den düşmüş bide bayabi ısınmıştı şimdi oyundan çıktım bakım alcak... View Post
Dex veya smart view ile telefonu 2. Monitör olarak kullanma şansımız var mı? View Post
Kanada genelde en geç alan yer bu yüzden haftaya gelme ihtimali daha yüksek View Post
ABD doları 650 ile 750 dolar arasında olması planlanmaktadır Bilindiği üzere Samsung, ülkemize 100 ila 200 dolar daha uygun fiyat vermektedir Şu anda... View Post
Cihazları satıyorlar Türkiyeye Google microsoft müşteri hizmetleri koydurmuyorlar Amerika ne beni anlıyor ne ben onu son cihazım zaten Huawei bi rus... View Post
User | Likes Count |
---|---|
647 | |
632 | |
539 | |
535 | |
390 |