Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Ortalama 170 defa takıldığını söyledi temsilci hem dedi ne yaptınız telefona böyle yoğun kullanımda düşmemiş dedi bende anlattım şarjda hiç... View Post
Arkadaşlar bir aylık cihaz arka kapak cam mi plastikmi köşelerden hafif soyulma var aceba posetmi ustunde var çözemedim yardımcı olursanız sevinirim View Post
68 mb lık güncelleme geldi yapabilirsiniz 😊 View Post
nasıl çozerim bileniniz varmı 6.1 yüklü View Post
Selam arkadaşlar S24 plus aldım iphone 11 den geçtim ve elimde samsung adaptör yok iphone da kullandığım adaptörü kullansam sıkıntı olur mu yoksa... View Post
S24 ULTRA kullanıyorum ınstagramda ana sayfayı kaydırırken takılmalar oluyor akıcı akması gerekirken takılıyor bu sorunu yasayan var mı başka ? View Post
Güncelleme bugün geldi, indirebilirsiniz. View Post
S23 ultra yeni güvenlik yama güncellemesi ile kamera sorunu düzeldi sonunda View Post
Eylül güncellemesi bugün geldi ancak 6.1.1 güncellemesi hala yok. Ne zaman gelir bilen var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
699 | |
621 | |
443 | |
401 | |
388 |