S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Biraz önceki gönderim niye silindi acaba sorabilirmiyim dolandırıcılıkla ilgili bir post açtım bunun ne zararı vardır sormak istiyorum size sevgili... View Post
Bu ayar telefon ilk alındığında nasıl geliyor ikiside 3. Kısımda oluyor diye hatırlıyorum ancak geçen telefona yazılım atıldı ilk haline dönecek dendi... View Post
Evet arkadaşlar bu gece kararı mı verip yarın alacağım inşallah son kez fikrimi soruyorum sizlere S24+ S24Ultra Sizce hangisi? View Post
Herkese iyi akşamlar s24 kullanıyorum son zamanlarda bildirim çıkıyor ne olduğunu anlayamadım bilen varsa yardımcı olursanız iyi olur View Post
Samsung'un Güney Kore'de özel olarak piyasaya sürdüğü Galaxy Z Fold Special Edition, Çin'de W25 adıyla ve bazı farklılıklarla satışa... View Post
Samsung, Çin pazarına özel olarak duyurduğu iki yeni katlanabilir telefon modeli W25 ve W25 Flip ile birlikte, Bixby asistanının gelişmiş versiyonunu... View Post
Samsung, kullanıcılar tarafından sevilen uygulamanın artık eski tip telefon modellerinde çalışmayacağını duyurdu. Güney Koreli teknoloji devi... View Post
Merhaba forumun üyeleri. Bugün sizler için yepyeni bilgilendirici bir seri hazırladım. Biliyorsunuz cihazlarımız Samsung olduğu için mantıken... View Post
Telefoncunun birinde gördüm. İyi mi fiyatlar. Var mı içlerinden yedek telefon olarak alınabilecek. View Post
E-simdeki imei ile 2. Simdeki imei aynı mı oluyor. Yoksa 3. Bir imei numarası mı oluyor. Telefonum s23u. View Post
User | Likes Count |
---|---|
833 | |
452 | |
403 | |
322 | |
292 |