Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Android 15 den sonra şarj çok çabuk bitiyor bundan önceki sürümde bundan iyiydi 14/6.1 de View Post
Dostlar selamlar. Appleda itunes üzerinden en son çağıralara kadar yedekleyip tek tıkta yükleyebiliyordun, bizim cihazlarda bu var mı? Güncellemeden... View Post
Merhaba benim s21 fe şarjım çabuk bitiyor acaba aynı boyut soketleri uygun başka yüksek batarya bulursam s21 fe de 4300mah yukarı bulursam taksam... View Post
Merhabalar. Bixby Türkçe dil desteği olmaması utanç verici değil mi? Son model telefon almışız s25 Ultra ama hala bixby'nin Türkçe dil desteğini... View Post
UI7 eskiye göre daha havalı oldu bana kalırsa View Post
One ui 8 ana ekran konsept s24 ultra da gorunum View Post
önceden pubgde yağ gibi akan hatta çok az ısınan cihaz one uı7 den sonra drop yemeye başladı sizdede böylemi acaba game boosyer ayarlarımı değişti... View Post
Arkadaşlar 8 aydır Android kullacısıyım ama olmuyor ya. Sarmıyor bir türlü. 8 ay oldu android deneyimim ama yok abi elma yani. Optimizasyon olsun... View Post
Bu seçeneği yapan var mı yaparsak garantili cihazımız etkilenir mi şimdiden teşekkürler View Post
User | Likes Count |
---|---|
1449 | |
1343 | |
1131 | |
888 | |
714 |
User | Count |
---|---|
49 | |
45 | |
42 | |