cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post

Dostlar selamlar. Appleda itunes üzerinden en son çağıralara kadar yedekleyip tek tıkta yükleyebiliyordun, bizim cihazlarda bu var mı? Güncellemeden... View Post

Merhaba benim s21 fe şarjım çabuk bitiyor acaba aynı boyut soketleri uygun başka yüksek batarya bulursam s21 fe de 4300mah yukarı bulursam taksam... View Post

Merhabalar. Bixby Türkçe dil desteği olmaması utanç verici değil mi? Son model telefon almışız s25 Ultra ama hala bixby'nin Türkçe dil desteğini... View Post

önceden pubgde yağ gibi akan hatta çok az ısınan cihaz one uı7 den sonra drop yemeye başladı sizdede böylemi acaba game boosyer ayarlarımı değişti... View Post

Arkadaşlar 8 aydır Android kullacısıyım ama olmuyor ya. Sarmıyor bir türlü. 8 ay oldu android deneyimim ama yok abi elma yani. Optimizasyon olsun... View Post