Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Arkadaşlar merhaba s23 utra sterio ses çalışmıyor alt hoparlörden ses geliyor ama üst kısımdan gelmiyor bunun bir ayarı varmı yoksa servise... View Post
Kanallar çıkmıyor zirilti yapıyor View Post
S23 ultra cihazımda notes uygulaması durduruluyor hatası veriyordu(clouda bağlı). Ben de uygulamayı silip yükledim cloud hesabıma bağlamadan... View Post
Biraz okudum kulağa inanılmaz geliyor süper özellikler var yüklemek için sabırsızlanıyorum açıkçası (pil ömrünün daha da azalacağını bilsem bile) View Post
Telefonum S23 Ultra 3 aylık cihaz. Yurt dışı, kayıtlı değil, garantisi vardı ve 1 yıllık Samsung Care+ koruması da vardı. 29* günü falan kalmıştı... View Post
Gizli uygulama . View Post
Samsung s7 edge cihaz oyun oynarken dondu ekran öylece kaldı, kapatma tuşu vs çalışmadığı için zorla yeniden başlattım. Cihaz yeniden başlarken... View Post
Herkes S23 Ultra için one ui güncellemesinin geldiğini söylüyor. Cihazım yd, Almaya romu atılmış ve güncelleme almasında bir problem yok, sadece bu... View Post
Telefon yeniledim bilgilerimi getiremiyorum View Post
User | Likes Count |
---|---|
617 | |
591 | |
550 | |
523 | |
432 |