Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Ayarlardan cihaz bakımı kısmına girince telefon 3 kere kısa titreşim veriyor. Good guardians modülünü apk olarak yükledikten sonra yapmaya başladı... View Post
Görünen tüm kırmızı noktalar Instagram dan dolayı. View Post
Arkadaslar sizde de böyle mi kamerayı açıp sarsınca videoda bu ses geliyor normal videoda yok ama sarsınca bu ses geliyor? View Post
One ui 7 kurduktan sonra telefon normalinden çok daha fazla şarjı yemeye başladı cihaz s21 fe 2. Nesil olan normalde tek şarjda bi günü çıkarırken... View Post
Merhaba 3 4 aylık s24 ultra telefonum şarjı %1in üstüne çıkmıyor elle tutulamayacak kadar bir ısınma mevcut. orijinal 25w adaptör ve kablo... View Post
Bu Members te videolu profil nasıl yapılıyor? View Post
20 mayısta guncelleme gelecek diyorlardı ne oldu? View Post
Merhaba beni ikide bir arayan hayırlı evlat var özel numaradan arıyor ben Türk Telekom kullanıyorum oradan gizli numaraları engelle dedim ama hala... View Post
Yaw bu güncelleme den sonra ne kadar hizli bitiyor sarj always on dipley asiri sarj tüketiyor View Post
Telefonun şarjı zaten hızlı bitiyordu son güncellemeden sonra daha hızlı bitiyor pil sagligi için 80 e kadar şarj ediyorum 4 saat falan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1498 | |
1330 | |
918 | |
896 | |
711 |
User | Count |
---|---|
53 | |
45 | |
32 | |