Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Şebekedeki bu hd+ volte gibi yazılar kapatılabiliyor mu nasıl kapatilabiliyor volteyi hd+ hizmetini kapatmak istemiyorum sadece görünmesini... View Post
Güvenli klasörde circle to search özelliğini kullanamıyorum. One ui 6 veya 7deyken öyle bir sorun yoktu. Tekrar aktif edebilmenin bir yolu var... View Post
Bazen videoda mod degistirdigimde ilk cektigim videi cizirtili geliyor. acilen cozmem lazm View Post
Telefonum süper hızlı şarj desteklemesine rağmen ayarlarda bu seçenek yok garip olan orjinal samsung hızlı şarj aletine taktığımda süper hızlı şarj... View Post
Şarj 15 e geldiğinde kendiliğinden bi çıtkama sesiyle kapandı açtım ama şuan sorun yok ilerisi için sorunmu bilemiyorum View Post
One uı 8 bucuk gel artık🤕🤕 View Post
Son güncellemeden sonra telefonun içine ettiler şarj dayanmıyor hacı View Post
Çözümü Nedir View Post
Arkadaslar telefonla görüşürken birden ekran bakmam gerek mesela kulağımdan teli çektiğim zaman coğu zaman ekran uyanmıyor acılmıyor bir tusa bastımı... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1537 | |
| 1536 | |
| 576 | |
| 558 | |
| 556 |
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 12 | |
| 9 | |