Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Merhaba,S24 cihazımda kamera uygulamasında bir sorun yaşıyorum. Videolarda olan bir sorun. Video çözünürlüğünü (FHD ↔ UHD veya diğerleri)... View Post
GENİŞ AÇI KAMERA TİTREME PROBLEMİ VAR NORMAL Mİ ARKADAŞLAR TİTREME VE SENSÖR SES ÇIKARIYOR ODAKLAYAMIYOR View Post
S23 şarjı çabuk bitiyor. Herkeste böyle mi ? View Post
Telefon şarjı tamamen bitip kapanmış telefonu şarja taktım geri açtım parmak izi sensörünün imgesi çıkmadı yüz tanımada aynı şekilde ama desen... View Post
Telefonu aldığımdan beri 3 ay oldu ve 60. döngümu tamamladım. Sürekli olarak %95 e kadar dolduruyorum bataryayı. Sizin bu konudaki düşünceleriniz... View Post
Daha önceden başka bir klavye uygulaması kullanıyordum ancak Samsung klavyenin bütün özelliklerini kullanmak istediğim için Samsung klavye kullanmaya... View Post
S25 kullanıyorum hala eylül görünüyor. Bu herkeste aynı mı? Kasım bitti hala eylülde olması normal mi ? View Post
Sizce nasıl ? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1884 | |
| 1518 | |
| 567 | |
| 550 | |
| 513 |
| User | Count |
|---|---|
| 17 | |
| 11 | |