Öncesi profilde var View Post
Öncesi profilde var View Post
Kutu şarjını hiçbir şekilde göremiyorum uygulamada mı sorun var View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S25 serisi yada one ui 7.0 kullananlar acaba cevap verebilirler mi? Diğer marka telefonlarda olduğu gibi onu ui 7.0 da yada s25 serilerinde, ekran... View Post
Merhaba s23fe bazen çok donma kasma yapiyor mecbur ac kapa yapıyorum olan varmi oyun oynama yok View Post
Modlar ve rutinlerin password for debug mod şifresi nedir? Nasıl açılır? View Post
Eve geldiğimde 71 di youtube video izledim 40 dakika içinde 61 e düştü ve 37.8 derecelere kadar çıktı bu normal mi? View Post
Bu konuda iki bin başlık görüp sıkıldınız biliyorum ama takvimi bulamadım. S24U telefonuma one ui 7 ne zaman gelecek acaba? View Post
Buradaki kalinlik ve yazi tipi ayari neden kapali? View Post
One ui7 s24 ailesinde bütün özellikleriyle gelecek mi yoksa kısıtlama falan var mı? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1283 | |
589 | |
426 | |
424 | |
400 |
User | Count |
---|---|
15 | |
14 | |
14 | |