Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Bataryanız nasıl gidiyor beyler kullanımlar nasıl View Post
Veri tasarrufu ne işe yara artıları nedir eksileri nedir View Post
S22 modelini alali daha 1 sene olmadi 6 ay falan olmustur ve bu telefonun sarji 5 saat bile dayanmiyor parlakligi full dusuk sadece whatsapp... View Post
Telefon s24 ultra mobil veri açılıyorsa belirli zaman sonra kapattıgımda açılmıyor yeniden başlatıyorum düzeliyor eski telefonumda da vardı a71 de bu... View Post
Galerideki albüme şifre nasıl koyabilirim? View Post
Merhaba, 3 gün önce iPhone 15 prodan s24 ultraya geçiş yaptım ilk deneyimlerim gayet güzel lakin beni rahatsız eden bir konu var fotoğraf çektikten... View Post
Merhaba cihazım s23 video çekerken kamera lens değişiminde veya çekim yaparken telefonu hareket ettirdiğimde kamera takılıyor 1 saniyelik takılmalar... View Post
Cihazı pil değişimi için servise yollacağım. Bu iki şehirde de servisi var. Sizce hangisi daha sorunsuzdur? Teceübesi olan var ise bilgi rica... View Post
User | Likes Count |
---|---|
673 | |
631 | |
481 | |
430 | |
383 |