Gemini Galaxy S26 serisiyle birlikte Android uygulamalarını sizin yerinize kontrol edebileceği ekran otomasyonu özelliğini başlattı 🔹 Artık... View Post
Gemini Galaxy S26 serisiyle birlikte Android uygulamalarını sizin yerinize kontrol edebileceği ekran otomasyonu özelliğini başlattı 🔹 Artık... View Post
Bir şey fârk ettim, bilmiyorum siz de fârk ettiniz mi. Bizim milletin büyük bir kısmı %90 telefonlarını özelleştirmiyor. Örneğin Nova Launcher,... View Post
Selamlar herkese, Sorum Şu: Neden Kernel Yerinde Sayıyor? Ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere, Android sürümüm 16 olmasına rağmen Kernel... View Post
Merhabalar galaxy s23 cihazımda pil sağlığı göremiyorum, nereden bulabilirim. View Post
Samsung S25 ultra telefonlar yeni güncelleme ne zaman alıcak. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi. View Post
Bana biraz fazla gibi geldi telefonu dün kullanmaya başladım View Post
Merhaba, bir süre önce gemini s25 serisine tam entegre edilerek piyasaya sürülmüştü. Bu aralar **bleep** seyahat ettiğim için telefona dokunmadan bazı... View Post
Samsung buds fe kulaklarımda biri beni arayınca ses hem telefondan hemde kulaklık çıkıyor nasıl kapatırım View Post
Ürünü hafif salladığımda ahizeden çıt çıt ses geliyor sanki yerinden çıkmış gibi ama çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirim View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1548 | |
| 1085 | |
| 835 | |
| 821 | |
| 772 |
| User | Count |
|---|---|
| 36 | |
| 24 | |
| 23 | |