Oyun vs oynamıyorum View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
One UI 7 yüklemeden Good lock/wonderland da ayarladığım AOD resmi LED burn-in önlemek için belirli aralıklarla hareket ediyordu. Fakat One ui 7... View Post
4G'de 6 saat veriyor cihaz,Wifide ise %100-0'a ortalama olarak 11 saat verebilecek durumda.Wifi açık parlaklık bu şekilde.Normal Instagram... View Post
Arkadaşlar gördüğünüz üzere güncelleme 355 MB boyutunda birnevi güncelleme getirmek için getirmişler bu güncellemeyi. Onun dışında Kendi kendime dedim... View Post
One UI 7'den beri telefonum gün boyu yetmiyor. İlk aldığımda şarjdan memnundum, ancak sonraki güncellemelerle ekran sürem kısaldı. Forumda da... View Post
UI7 ile birlikte ciddi performans düşüşleri yaşıyorum özellikle cod gibi FPS oyunlarında format atmam gerekiyor mu ? Benim için yorucu bir süreç View Post
Gece vardiyesindeydim 2 saat aralıklarla yarımşar saat oyundaydım. Oyunda olmadığım anlarda da telefonu güç tasarufunda tuttum hep. Üstelik... View Post
Herkese merhabalar. Daha önce Samsung kullanan biriydim. Şuan 15 pro kullanıyorum. Sizce s serisine dönülür mü objektif olarak belirtebilirseniz... View Post
S24 plus için güncellleme geldi View Post
User | Likes Count |
---|---|
1431 | |
1322 | |
870 | |
780 | |
720 |
User | Count |
---|---|
46 | |
43 | |