Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Ekran sürem ve kullanığım uygulamalar böyle Sizce nasıl Ek olarak bu sürenin %60 ını felan dışarda mobil veri ve hattın çekmediği yerde geçirdim View Post
Yeni güncellemeden sonra klavyenin tepki hızı yavaşlamış. Takılma sorunları yaşamaya başladım. Yazarken sıklıkla donma/takılma oluyor 1-2 sn. Bu... View Post
bildirim gelince ilk resimdeki gibi geliyor, ben ikinci resimde attığım gibi daha detaylı görmek istiyorum içeriğini. Mevcut haliyle... View Post
Telefonun güç tuşu durup duruken düştü daha önce başına gelen var mı değişimi maliyetli ve zor mu? View Post
Az önce membersden bir bildirim geldi; Samsung Members Telefon tanılaması Telefonunuzun yakın zamanda yeniden başlatılıp başlatılmadığını... View Post
Bir türlü düzelmeyen batarya View Post
Cihazım s24 ultra sizce s25 ultraya geçmeye değer mi ben pek ısınamadım s25 ultraya View Post
selamlar s23 telefonumda çok şarj yemesin diye 5g yi kapatmak için ağ ayarlarına girdim. tercih edileni 5g den 4.5g ye çeviriyorum sonra kendisi... View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 28 | |
| 23 | |
| 18 | |
| 17 | |
| 16 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1533 | |
| 1504 | |
| 552 | |