Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post

1 ay once kadar airpods pro 3 aldim ancak onu arkadasimin iphone 11 ine bagladigimda anc si asiri bir bicimde artiyor. simdiki hali bile mukemmel ama... View Post

Cihazda her ne kadar batarya problemi yaşasamda cihazın performansı muazzam müsait olduğum bir zaman diliminde cihazı sıfırlıcam batarya problemim o... View Post

Selamlae, Whatsapp beta'yı indirebileceğim bir site var mı? Play Store'de kota dolu, mirrorlink de ücret istiyor.. Alternatif bir site var... View Post

S23 Ultra kullanıyorum telefonumu one ui 8 e güncelledim ve telefonum mesajlaşırken vesaire kasıyor. Aşırı hızlı pil tüketimi var . Telefonum Aşırı... View Post

Merhaba cihazım s24 sim kartımı degistirmek isterken dalgınlıkla sim iğnesini mikrofon deliğine sokmuşum çıkartamayincada daha sert bastim ve tık diye... View Post

Bildirim sesini indirdiğim herhangi bir ses ile değiştirmek istiyorum ayarlaması nasıl yapılıyor?   Eski güncellemelerde aynı anda çalışan 2... View Post