Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
1 ay once kadar airpods pro 3 aldim ancak onu arkadasimin iphone 11 ine bagladigimda anc si asiri bir bicimde artiyor. simdiki hali bile mukemmel ama... View Post
Cihazda her ne kadar batarya problemi yaşasamda cihazın performansı muazzam müsait olduğum bir zaman diliminde cihazı sıfırlıcam batarya problemim o... View Post
Samsung Galaxy S24 FE modeli için eklentisiz bir şekilde 120 FPS desteği gelmiş bulunmaktadır. View Post
Selamlae, Whatsapp beta'yı indirebileceğim bir site var mı? Play Store'de kota dolu, mirrorlink de ücret istiyor.. Alternatif bir site var... View Post
S23 Ultra kullanıyorum telefonumu one ui 8 e güncelledim ve telefonum mesajlaşırken vesaire kasıyor. Aşırı hızlı pil tüketimi var . Telefonum Aşırı... View Post
Merhaba cihazım s24 sim kartımı degistirmek isterken dalgınlıkla sim iğnesini mikrofon deliğine sokmuşum çıkartamayincada daha sert bastim ve tık diye... View Post
Pil süresi iyi mi? View Post
Bildirim sesini indirdiğim herhangi bir ses ile değiştirmek istiyorum ayarlaması nasıl yapılıyor? Eski güncellemelerde aynı anda çalışan 2... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1536 | |
| 1524 | |
| 565 | |
| 549 | |
| 548 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 12 | |
| 9 | |