Samsung'un arka kamerasını çok beğensem de ön kamerası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Özellikle ışık güzel olmadığı zaman selfie çekerseniz... View Post
Samsung'un arka kamerasını çok beğensem de ön kamerası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Özellikle ışık güzel olmadığı zaman selfie çekerseniz... View Post
Cihazınızdaki hangi özellik sizi en çok şaşırtan oldu? View Post
S23 cihazim rekor kırıyor resmen View Post
Cihazım s25 in pil performansını gayet yeterli buluyorum full 120 hz konum bt vs tüm özellikler açık 1 günü rahat deviriyor bu cihazdan... View Post
Hayırlı olsun Alırım Ben gidiyorum Annem İçerde Mutlu oldu yarın kutu açılımı var View Post
Diğerinin hemen arkasına indirip yaptım. Telefon biraz sıcaktı başlattığımda. Yüzde 5-7 şarj yedi. Soğukken bi daha yaparım. 2 milyonu geçmek şart... View Post
Basliktada yazdigim gibi telefonu cok ufak bir sallamada bile bildiginiz takur tukur ses geliyor kameraya girerkende tik diye bir ses geliyor ama... View Post
2025 yılının en iyi kişiselleştirme uygulaması olduğuna eminim. Just New Design One UI ı kurtardı. View Post
Öncelikle herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Günlük kullanımda üzmeyecek bir telefona ihtiyacım var. Arama yapmak ve WhatsApp için kullanılacak. O... View Post
A70'den iyidir😂😂😂😂😂😂 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1537 | |
| 572 | |
| 454 | |
| 422 | |
| 414 |
| User | Count |
|---|---|
| 19 | |
| 10 | |