Isınmayan derken çok aşırı ısınmayan telefon önerisi istiyorum telefonum s24 cihaz yanıyor resmen dışarda 1dk bakmama rağmen yeni düşük profile aldım... View Post
Isınmayan derken çok aşırı ısınmayan telefon önerisi istiyorum telefonum s24 cihaz yanıyor resmen dışarda 1dk bakmama rağmen yeni düşük profile aldım... View Post
Full mobil veri çok az wifi, konum bluetooth kapalı,cayır cayır ısınma ve sonuç bu muhteşem ekran süresi. Az daha kullansam telefonu vücut... View Post
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar hiç aranızda dijital sağlığa bakan var mı kim ne kadar zaman geçilmiş ben çok nadir bakıyorum açıkçası yorumları... View Post
Mesela ilk animasyon testinde kasıyo ikincide kasmıyor View Post
Samsungun Fe serisindeki soğutma teknolojisine hayranım örneğin s24 serisinde Vapor Chamber 1400mm² ama S24 Fe ye 3200mm² Vapor Chamber koydu bunu... View Post
Telefonu ilk aldığımdan beri hem güç tasarrufu hem de düşük seviyeli modda kullanıyordum iki gündür Bu 2 ayarı kapalı kullanıyorum Telefon gerçekten... View Post
Apple alsaydım keskeeee View Post
S23 kullanıyorum 8.5 güncellemesi gelmiş benim tek önemsediğim şey pil. O da şu an max 4.5 5 saat ekran süresi alıyorum. Düzelir mi yükleyenler varsa... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1011 | |
| 1004 | |
| 840 | |
| 772 | |
| 751 |
| User | Count |
|---|---|
| 38 | |
| 27 | |
| 20 | |