Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
30/45 arası fiyatla en iyi ne alınabilir. Çizim için daha çok kullanılck mimari fln 5 6 sene rahat götürmesi gerek oyun falanda oynarım arada... View Post
Herkese merhaba Öncelikle şimdiden teşekkür ederim. S23fe cihazımı bugün wipe cache yaptım ve işlem sonrası telefonumda aşağıdaki fotoğraftaki gibi... View Post
S24 Ultra neden bu kadar renkli çekiyor? View Post
Yurtdışı s22 ultra cihazım var. Imei atılması gerekiyor. Birkaç yerle görüştüm güven vermedi Ankarada bildiğiniz yer var mıdır? View Post
Merhaba herkese tünaydın 5 günlük s23 kullanıcısı olarak s10e den geçmiştim fakat kamerası s23 aşırı renkli çekiyor bunun bir ayarı var mı s10e daha... View Post
Merhaba arkadaşlar önce şu sol alt köşedeki mikrofon işareti vardi ona basarak sesli yazıyordum suan o yok nasil getircem geri View Post
Arkadaş ben burada içime sinmeyen ve Türk milletini görmezden gelen Samsung hizmeti hakkında bir kaç şey söyleyeceğim heryerde bunu paylaşacağım... View Post
Cep telefonum s7 edge resmi adı sm-g935f . Telefona sürekli costum rom deniyorum ama artık orjinaline cevirecegim bugün. Sonu F degilde g935K mesela... View Post
İzmir Hilltown samsung bayisinden satın aldığım s23 ultra marka cihazımı ön kamerasında yaşadığım tuhaf sorun sebebi ile teknik servise teslim ettim.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
644 | |
630 | |
495 | |
485 | |
411 |