cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post

türkiyede herkes ama herkes turkcell daha hızlı diyor rezalete bakarmısınız   vodafone nin ss yok ama bunlarla aynı anda yapıldığında 70 e 40... View Post

Güncelleme tahminimce bugün tanıtılacak. Tanıtılır tanıtılmaz dolaşıma sokulur mu. Ya da ne zamana gelir tahmini. S24 Ultra kullanıyorum. View Post

Görüldüğü üzere arkadaşımla mesajlaşırken telefon böyle kaldı kapatıyorum açınca böyle arama geliyor açamıyorum müşteri temsilcisiyle görüştüm... View Post

BixbYİ tamamen kapatmak istiyorum ?Nasıl yapabilirim TÜRKÇE DİL DESTEĞİ OLMADIĞI İÇİN KAPATIYORUM SAMSUNGA DUYURULUR!!!!!HERKES SAMSUNGA MAİL ATSA... View Post

Galaxy storede dolaşırken gaming hub mu booster mi ne güncellemesi geldi güncelledim sonta açayım dedim sanki 1 saniye 2 saniye beyaz ekranda kalıyor... View Post

Merhaba galaxy s23 kullanıyorum. Bazen gsb ye bağlanmak istediğimde bu saçma sapan durumu yaşıyorum. Allah aşkına bunun çözümünü bilen ya da benzer... View Post

User4774-video-1727951582599

Bu soruna dair kaç başlık açtım bilmiyorum ama gerçekten fazlasıyla yoruldum. Pil yüzdesine her baktığımda bir düşüş var. Bu telefonun bataryası hani... View Post