Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Merhaba Samsung Forum kullanıcıları, Galaxy S24 üzerinden tarama yardımı yapay zeka özelliklerinin nasıl kurulması ve kullanılmasına dair içeriğimizi... View Post
Sayın Samsung Türkiye de çok büyük bir pazarınız var acilen bu Türkçe dilini getirmeniz lazım samsunga yakıştıramıyorum View Post
Yakın zamanda iPhone bir cihazdan S24 Ultra'ya geçiş yaptım. Açıkçası Samsung'un kamera arayüzü leş. Ayrıca iPhone'da bulunan Sinematik... View Post
Gemini ile kısa bir sohbet ettik. Ona dedim ki, "Bixby apk sürümünde menü Türkçe yazı eklenmiş. buradan yola çıkarsak bixby yakında Türkçe... View Post
S20 FE bu son güvenlik güncellemesi alacak artık desteği bitti View Post
Telefonunuza sokayım samsung yıllardır samsung kullanan birisi olarak neden bir anda Türkçe dil desteğini kaldırıyorsun anlamıyorum, nedir bu Türkçe... View Post
Telefon kamerasında 3x, 5x, 10x geçince kenarlarda beyazlıklar çıkıyor. Bu normal mi? Bilgisi olan yazarsa çok mutlu olurum. View Post
Arkadaşlar s10e var android 14 ve öne uı 6 nasıl yüklerim yardımcı olacak olan var mı? View Post
128 gb günümüz için yeterli mi sizce? Uzun vaadede gelen güncellemeler ve günlük kullanım için ne düşünüyorsunuz? View Post
User | Likes Count |
---|---|
712 | |
618 | |
421 | |
398 | |
337 |