Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Gelse de kullansak artık. Home Up olmadan telefon garip duruyor.This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. View Post
Test sürümünde olupta yüklemek isteyenler bana özelden yazsın. Linkler siliniyor çünkü. (Başka destekleyen Good Lock modüllerini de isterseniz... View Post
İkonları daha eklemedim hazir şablon eklencegi yerler belirleniyor View Post
S23 fe hard reset atarsam FRP sorunu ile karşılaşır mıyım View Post
Burda hiç bi sorun yok görüldüğü gibi pubgde aşırı lag yiyorum View Post
S24 fe ne gibi özelikler gelecek View Post
Arkadaşlar kawai uygulamasi kullanıyorum mesaj arama bildirimi gelmiyor yardimci olacak varmi View Post
Çok kötü iPhone kadar hayla akıcı bir telefon değil View Post
Arkadaşlar geçenlerde telefonum donuyor dedim bu sefer videom da var ve sizde de bu derece ısınmalar var mı merak ediyorum lütfen yorum... View Post
İyi akşamlar sevgili members üyeleri Dün telefona bazı yazılımsal hatalardan dolayı hard reset attım. Kasma donma vardı onlar düzeldi üstüne telefon... View Post
User | Count |
---|---|
24 | |
15 | |
15 | |
14 | |
13 |