Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S20 fe telefonum yere düşünce arka kapağı aralandı arada sırada havuza sokuyordum bu benim için hiç iyi olmadı , sıvı dayanıklılık bandını internette... View Post
Bugün cihazımı servisten teslim aldım. Dört günlük bir bekleme süreci oldu. Şu ana kadar tek eksi yanı bu. Serviste cihazın arka kapağında pil... View Post
S24 serisi one ui 6.1.1 gelen yeni özellikler hiçbir değişiklik yok boşu boşuna beklemeşiz 😂 View Post
S23 e gelmedi daha güncelleme. S24 serisi kullanıcılar farklılıkları ve ön izlenimlerini paylaşabilir mi? Ona göre güncelleme yapayım bende. View Post
6.1.1 güncellemesi gelmiştir View Post
1 ay sürmez inşallah 😂 View Post
Merhabalar 2 adet sorunum için s23 tecrübesi olan arkadaşlara tecrübelerine ihtiyacım var. 1. Ekran koruyucu cam aldım. Dokunma hassasiyeti... View Post
S24+ an itibariyle güncelleme geldi 🤭🤭 View Post
Chatgptye yazarak veya konuşarak fotoğrafı oluşturmuştum şimdi galaxy AI bu fotoğrafı daha iyi hale getirmesi gerekmiyormuydu. Evet s24ultradan memnun... View Post
User | Likes Count |
---|---|
663 | |
627 | |
479 | |
437 | |
383 |