YT den alirsam YouTube dende yararlanılıyor mu..niye böyle? View Post
YT den alirsam YouTube dende yararlanılıyor mu..niye böyle? View Post
Google play sistem güncellemesi geldi en son Kasım 2025 güncellemesi vardı View Post
Fotoğraflı şekilde atar mısınız çok teşekkür ederim View Post
Samsung'un yaklaşan amiral gemisi Galaxy S25 serisinin, kutudan en yeni One UI 8.5 sürümüyle çıkabileceğine dair kritik bilgiler sızdırıldı. ◆... View Post
One UI 7 Update SamsungCihazınız one ui 6 olsa bile bazı one ui 7 uygulamalarını APKMirror üzerinden Kurabilirsiniz. Bu gönderide hangilerinin... View Post
Whatsapptan mesaj geliyor bildirim panelinden cevap verip gönderiyorum ama mesaj gitmiyor. Ben wp ye girince gidiyor anlamıyorum neden böyle View Post
Pil kullanımı iki gündür kaydetmemis. Nasıl düzeltirim? Telefonu yeniden başlatıyorum açıldığında şarj 1 düşüyor, birkac dakika sonra 1 daha... View Post
Arkadaşlar bunu nasıl kapatabilirim kapattığım halde yine açılıyor View Post
Samsung s25plus cihazım alalım 1 sene olacak. Aldığımdan beri öyle yoğunda kullanmıyorum. Pek telefonla işim olmuyor. 6 saate şarjı bitiyor öyle... View Post
Selam herkese s23 ultra performans profili açık kullanıyorum pil gayet optimize şekilde gidiyor performans da öyle. Ama kapatmayı denedim öyle... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 657 | |
| 551 | |
| 541 | |
| 482 | |
| 459 |